NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

La Guàrdia Civil intervé 165.000 euros en un vehicle a l'AP-7, a l'altura del Mèdol

La conductora no va acreditar la procedència dels diners, que superaven el límit legal de tinença en efectiu
Divises requisades per la Guàrdia civil | cedida

 

El passat dimecres 26 de setembre, agents de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil del Vendrell, van intervenir 165.500 euros que es trobaven ocults a l'interior d'un vehicle, sense que la seva conductora pogués acreditar-ne una procedència legal.

 

Amb motiu dels dispositius de la Guàrdia Civil que s'estableixen a les principals vies de comunicació de Tarragona, directament relacionats amb el contraban i els impostos especials que circulen per aquestes carreteres; durant el matí de dimecres 26 a l'àrea de servei del Mèdol, a l'autopista AP-7, es va interceptar un vehicle que havia aixecat sospites dels agents per realitzar diverses maniobres brusques i dubitatives quan s'aproximava als mateixos agents, motiu pel qual es va procedir a la identificació del vehicle i els seus ocupants.

 

La conductora i l'acompanyant es van posar molt nervioses amb la presència policial

A l'interior del vehicle viatjaven dues dones, que en ser identificades i preguntades per la naturalesa del que transportessin al maleter, es van anar posant cada vegada més nervioses. En detectar-ho, els agents es van disposar a registrar l'equipatge del vehicle, on van trobar una caixa de cartó que contenia diversos paquets agafats amb gomes elàstiques amb una gran quantitat de bitllets d'euro a dins.

 

En localitzar un total de 165.500 euros i no poder acreditar la procedència legal dels diners en efectiu que es portaven, ni tampoc disposar de la corresponent declaració de moviments de mitjans de pagament, els agents de la Guàrdia Civil van procedir a intervenir el capital, quedant ingressat en un compte a disposició de la Comissió per la Prevenció de Blanqueig de Capitals del banc d'Espanya.

 

Per la seva banda, la conductora del vehicle ha estat denunciada per infringir la llei sobre les mesures de prevenció del blanqueig de capitals. Tan sols 1000 euros es van mantenir en propietat de la conductora, ja que la llei exigeix aquesta quantitat en concepte de supervivència.

 

Imatge de l'interior del vehicle on s'han trobat els 165.500 euros | cedida

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris