NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Més de 180 controls d'alcohol i drogues durant el cap de setmana a Tarragona

Es tracta d'una «campanya extraordinària i intensiva» promoguda pel Servei Català de Trànsit
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

Nova mesura de la Guàrdia Urbana de Tarragona, en coordinació amb tots els cossos policials i emmarcada dins una campanya promoguda pel Servei Català de Trànsit, per fer front a l'augment de la sinistralitat. Durant aquest passat cap de setmana la policia local de Tarragona ha realitzat una «campanya extraordinària i intensiva» de controls d'alcoholèmia i drogues. 

 

Les actuacions s'han dut a terme arreu la ciutat, com per exemple la Nacional 340 a la cruïlla de Torreforta; a la Via Augusta; a l'avinguda Vidal i Barraquer i al polígon comercial de les Gavarres. Les xifres de balanç són les següents: 72 proves durant el dissabte 20 d'octubre, sis infraccions per no portar el cinturó de seguretat, quatre sancions per no tenir la ITV reglamentària, dues infraccions per la utilització de dispositius mòbils i un positiu per consum d'alcohol i un positiu per consum de drogues.

 

La matinada de dissabte 20 a diumenge 21, la xifra de controls augmenta, fins a un total de 109 controls més. Així mateix, també es va ampliar el radi d'acció i la Urbana es va situar en vies com l'avinguda Roma, el passeig de la Independència o la rotonda de la Nacional 340 a Campclar. Durant la nit es van detectar set vehicles amb problemes amb la ITV i es van imposar dues denúncies per manca de l'assegurança. També s'han de destacar els dos positius per alcohol. 

 

Noves actuacions de la Urbana a Tarragona

La regidoria de Seguretat Ciutadana, amb Javier Villamayor al capdavant, està duent a terme un seguit d'accions en les darreres setmanes per tal de, no només frenar la sensació d'inseguretat que s'havia instal·lat entre els veïns i veïnes de la ciutat, sinó consolidar les bases que permetin «treure del debat polític els temes de seguretat i civisme i per això treballem en un acord transversal amb partits i entitats», tal com va explicar a TarragonaDigital  Villamayor.  

 

Està previst que, ben aviat, el batlle Josep Fèlix Ballesteros anunciï noves mesures en l'àmbit de la policia de proximitat o policia de barri. Així mateix, la regidoria continua amb les seves trobades amb associacions del texit de la ciutat, dins la feina habitual que fa la Unitat de Policia de Proximitat de la Guàrdia Urbana, i centren esforços en ensenyament viari, amb diferents visites als centres escolars de la ciutat com ara el Cèsar August la setmana passada. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris