Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Guàrdia Urbana de Tarragona deté un home fugat des del 2015

L'home de 46 anys es trobava en cerca i captura des de fa tres anys i es va personar amb la seva família a la comissaria tarragonina
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

Aquest dimarts 23 d'octubre, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha anunciat la detenció d'un home que es trobava en cerca i captura des de l'any 2015, quan un Jutjat de la localitat valenciana de Sagunt, va emetre una ordre de detenció contra l'individu. Insòlitament, l'home va acudir a la comissaria del cos policial tarragoní acompanyat per la seva família i demanant assessorament a la treballadora social del centre. Al ser identificat, els agents es van adonar de la situació penal de l'home i va ser detingut.

 

D'altra banda, el cos policial municipal de Tarragona també ha anunciat la instrucció de diligències penals contra un jove de 18 anys per delictes contra la seguretat viària, per conduir un ciclomotor sense la llicència pertinent. Les diligències s'aplicaran al tutor legal del jove, propietari del vehicle i que serà citat judicialment en els pròxims dies.

 

Un home de 46 anys ha estat detingut a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Durant la tarda d'aquest dimarts 23 d'octubre, un home de 46 anys ha estat detingut en les dependències del cos policial de Tarragona per trobar-se en cerca i captura des de l'any 2015. Els fets es van produir al vespre, quan el detingut va personar-se a la comissaria de la Guàrdia Urbana, acompanyat per la seva dona i els seus dos fills. L'individu acudia a la instal·lació municipal per demanar audiència amb la treballadora social de la comissaria. 

 

Per realitzar aquest tipus de tràmits administratius, els demandants han de ser identificats pels agents de la policia. En identificar les dades, els membres de la Guàrdia Urbana es van adonar que l'home tenia una ordre de recerca i detenció, que havia estat dictada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Sagunt, província de València. Davant d'aquests fets, els agents van procedir a la detenció de l'home, que ha passat a dependències policials a l'espera de l'actuació del magistrat de Sagunt.

 

Un jove de 18 anys serà jutjat per conduir un ciclomotor sense llicència

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha anunciat que ha obert diligències penals contra un individu de 18 anys, acusat d'un delicte contra la seguretat viària. El jove, resident del barri tarragoní de la Floresta, va ser enxampat per una patrulla d'agents conduint un ciclomotor, en el mateix districte. Immediatament, els membres del cos policial van identificar l'infractor, comprovant que mancava de permís de circulació pertinent.

 

El jove acusat va ser pertinentment identificat pels agents de la Guàrdia Urbana i se li van aplicar les diligències penals corresponent. A més, el pare de l'encausat també serà jutjat, acusat de facilitar al jove els mitjans necessaris per cometre el delicte contra la seguretat viària, com a titular del vehicle. Seran jutjats pels magistrats via judicialment ràpida.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris