NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

La Guàrdia Urbana de Tarragona suma quatre nous agents

L'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha presidit aquest dimecres 31 d'octubre la presa de possessió
Els quatre agents van prendre possessió del càrrec aquest dimecres a l'Ajuntament de Tarragona. | Mauri

 

S'incrementa la plantilla de la Guàrdia Urbana de Tarragona. El cos policial ha sumat quatre nous agents, que han pres possessió aquest dimecres, 31 d'octubre, a l'Ajuntament de Tarragona. Tots quatre han completat tot el període de formació i ara s'incorporaran al cos. L'acte de presa de possessió ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros

 

L'objectiu de l'equip de govern (PSC-PP) és rejovenir la plantilla i ampliar-la, per tal de dotar-la de més recursos. D'aquesta manera, l'Ajuntament intenta solucionar els problemes que han provocat la falta d'agents. Entre el que resta d'aquest 2018 i el 2019, està previst que entrin al cos vint nous agents i es farà una promoció interna per cobrir vuit places de caporal i quatre de sergent. 

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona amplia la plantilla

La plantilla de la Guàrdia Urbana de Tarragona té, a hores d'ara, uns 160 agents. Per tal de suplir les baixes i les jubilacions del cos, l'Ajuntament va acordar ampliar el nombre de treballadors en un termini de dos anys. El sindicat CSIF, per exemple, ha denunciat en reiterades ocasions que falten agents i que això provoca que la plantilla faci hores extra i allargui les jornades de treball. 

 

Aquest dimecres, a l'Ajuntament, l'alcalde Ballesteros ha presidit la presa de possessió de quatre nous agents. La llista s'incrementarà l'estiu vinent. Vuit companys de promoció, que van superar l'oposició realitzada l'any passat, van començar a cursar el passat 3 de setembre a l'Escola de Policia de Mollet. Tots vuit entraran a formar part de la Guàrdia Urbana de Tarragona quan hagin completat el període de pràctiques l'estiu de l'any que ve, que realitzaran també a la policia local. 

 

L'acte de presa de possessió va comptar també amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor. D'altra banda, recentment, la guàrdia Urbana ha ampliat la seva presència als barris amb dues comissaries mòbils, on es poden tramitar denúncies. A més, també fan la funció de dissuasió. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris