GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Guàrdia Urbana requisa un rifle a un conductor que va donar positiu en heroïna a Tarragona

Aquest cap de setmana es van dur a terme fins a 12 controls de trànsit amb 222 proves
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | cedida

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va intervenir una arma de foc la tarda de dissabte passat, 24 de novembre, a un conductor durant un control de trànsit. La Guàrdia Urbana va fer aturar el cotxe i el conductor, un home de 53 anys i veí d’Altafulla, i li va fer un control d'alcoholèmia, en el qual va donar negatiu. El conductor, nerviós, va explicar als agents que duia una arma de foc, concretament un rifle, al maleter, però tenia els papers de tinença d'armes en regla.

 

Els agents van registrar l'home i van trobar sis càpsules de metadona i tres embolcalls d'heroïna. En fer-li el test de drogues, el conductor va donar positiu en opiacis, heroïna, i els agents van requisar-li l'arma.

 

Macrocampanya de la Guàrdia Urbana amb 12 controls de trànsit aquest cap de setmana

Aquest passat cap de setmana, la Guàrdia Urbana tarragonina va dur terme una campanya extraordinària i intensiva de controls d’alcoholèmia, de drogues i de detecció de distraccions al volant. L’operatiu es va dur a terme amb forma de dotze controls durant els matins, tardes i nits de dissabte i diumenge, en diversos punts de la ciutat com ara el carrer de Joan Miró, el passeig de la Independència, la Via Augusta, la Rambla Ponent, l’avinguda dels Països Catalans o la plaça Imperial Tàrraco, entre altres zones.

 

Durant els dotze controls, d’una durada d’una hora i mitja o dues hores, es van dur a terme fins a 222 proves, entre les quals es van detectar diverses infraccions. Es van detectar 11 positius per alcohol, 7 dels quals de penals i 4 d’administratius; 1 positiu administratiu per consum de drogues, i 6 infraccions per ús del telèfon mòbil.

 

També es van interposar 3 denúncies per pèrdua de vigència del permís de conduir, o bé per conduir sense tenir-lo, així com 3 denúncies més per conduir amb el permís caducat. A més, es van detectar 16 infraccions per conduir sense dur el cinturó de seguretat cordat i 4 infraccions per conduir amb nens sense els sistemes de retenció adequats.

 

Durant els controls, la Guàrdia Urbana també va interposar denúncia a 13 conductors per conduir sense la ITV en regla; 2 denúncies per conduir sense l’assegurança, 2 denúncies per tinença de substàncies; la intervenció de l’arma de foc del conductor d’Altafulla; 1 denúncia per llençar una cigarreta encesa per la finestra del cotxe, i 2 denúncies per no portar la identificació de conductor novell.