Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Guerra del Francès es plasmarà a la façana del Pons d'Icart de Tarragona

Aquest dilluns han començat els treballs perquè l'artista urbà Megan plasmi la seva obra
Recreació virtual del mural que recordarà la Guerra del Francès al Pons d'Icart de Tarragona. | TarragonaDigital

 

La façana de l'institut Pons d'Icart de Tarragona canviarà totalment d'aspecte. En només uns dies, un gran mural que recordarà la Guerra del Francès lluirà a la paret del centre. Aquest dilluns han començat les tasques perquè l'artista urbà Megan, nascut a la ciutat, plasmi la seva obra. Es tracta d'un projecte emmarcat en el programa «Educació per la pau», que el centre organitza cada curs. 

 

L'alumnat del Pons d'Icart podrà gaudir de tot el procés artístic, des de la creació de l'obra fins al producte final plasmat a la façana. Els alumnes treballaran diferents aspectes pedagògics a mesura que l'autor avanci en el seu procés. Amb aquesta intervenció artística, l'institut dona el tret de sortida al seguit d'actes organitzats per celebrar els 500 anys del naixement de Lluís Pons d'Icart

 

Un mural i xerrades pels alumnes d'art del Pons d'Icart

Els alumnes més beneficiats per aquesta actuació seran els que cursen assignatures relacionades amb l'art. Es tracta dels estudiants d'ESO que han escollit les optatives d'Il·lustració, Còmic i Visual i Plàstica i dels de Batxillerat que estudien Cultura Audiovisual, Fonaments de l’Art II, Dibuix Artístic i Història de l’Art. 

 

L'objectiu que s'ha marcat el centre és que coneguin de prop el treball de l'artista i que se sentin partícips del projecte. Megan els farà una xerrada i els mostrarà com és el procés de creació. L'artista urbà va néixer a Tarragona el 1984 i ja ha participat en altres intervencions artístiques a la ciutat. Va col·laborar amb Kunstainer a l'Estació Creativa i en el Murs que parlen de Joventut i el Teler de llum.

 

El carrer Assalt de Tarragona, tancat de 9 a 17 hores durant deu dies

La creació d'aquest mural en record a la Guerra del Francès al Pons d'Icart provocarà el tall del carrer Assalt durant deu dies laborables. A partir d'aquest dilluns, de nou del matí a cinc de la tarda, els vehicles no hi podran circular —a excepció dels veïns amb pàrquing al carrer—. 

 

La creació del mural compta amb el suport de Repsol, el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona. 

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris