Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un home dispara a ocells al carrer al barri tarragoní de Parc Riuclar

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra ja estan informats sobre el cas, que s'allarga des de l'estiu
Una cotorra va resultar ferida per un perdigó aquest diumenge al barri Parc Riuclar de Tarragona. | J.J

 

Preocupació entre el veïnat de Parc Riuclar de Tarragona per un home que dispara ocells en via pública. Els veïns asseguren que primer va matar tots els coloms del barri i que ara dispara a qualsevol raça d'au. Segons alguns testimonis, l'home surt a caçar els diumenges a les sis del matí. La seva última víctima ha estat una cotorra, que va resultar ferida aquest diumenge per un perdigó.

 

Els coloms van ser el primer objectiu d'aquest home. Durant els mesos d'estiu, l'individu sortia amb la seva escopeta de perdigons i caçava les aus d'aquesta raça que trobava en una zona de pins de Parc Riuclar. «Podies anar passejant amb el teu gos i, de sobte, que un ocell mort et caigués al davant», assegurava la presidenta de l'Associació de Veïns, Josefa Rodríguez. 

 

Mata els ocells i després penja els caps a una tanca a Parc Riuclar

El "modus operandi" d'aquest caçador furtiu era el següent. Acostumava a sortir els diumenges a primera hora del matí, entre les sis i les set. Després, es dirigia a una zona boscosa ubicada a Parc Riuclar. En aquest punt, disparava les aus amb una escopeta de perdigons. Quan s'havia fet amb les seves víctimes, traslladava els coloms a una zona de sorra que es troba entre Parc Riuclar i l'Albada. Allà, es convertia en un autèntic carnisser

 

«Agafava els coloms morts i els hi treia la pell, les potes i el cap. Només s'emportava la carn. Quan la tenia, penjava el cap dels ocells a una tanca», informava Rodríguez. Són diversos els veïns que han pogut veure l'individu i asseguren que no es tracta de ningú del barri. Ara, intenten cercar-lo amb la col·laboració de la policia local i autonòmica. Es tractaria d'un home de mitjana edat. 

 

Una cotorra, última víctima del caçador de Parc Riuclar

Aquest diumenge, a les quatre de la tarda, diversos veïns van poder veure com l'individu tornava a actuar. Després d'acabar amb els coloms del barri —Rodríguez assegura que ja gairebé no en queden— el caçador de Parc Riuclar ha posat el seu objectiu en les cotorres. Ahir va caure la seva primera víctima

 

Una de les cotorres que viuen a la zona boscosa del barri va resultar ferida greu per l'impacte d'un perdigó. Els veïns van escoltar els trets però no van poder localitzar l'home. Des de l'entitat veïnal desitgen que l'enxampin perquè deixi de matar els ocells del seu barri. De moment, però, la policia no ha identificat el caçador. 

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris