NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

L'Home dels Nassos celebra 50 anys a Tarragona

L'entranyable personatge ha rebut l'escalf de tarragonins i tarragonines, petits i grans, en una jornada d'alegria, música i alguna sorpresa
L'Home dels Nassos ha celebrat el seu cinquantè aniversari envoltat de tarragonins i tarragonines  | Àngel Ullate

 

 

Té tants nassos com dies té l’any i avui, més que mai, estava d’enhorabona. L’Home dels Nassos de Tarragona ha recorregut els carrers de la ciutat envoltat, com sempre, de petits i grans, en un matí esplèndid, hivernal i mediterrani. L’entranyable personatge, cèlebre i emblemàtic en aquestes dates, ha fet cap a la plaça de la Font amb el seu carruatge, on l’esperaven centenars de tarragonins i tarragonines, que li han cantat la seva cançó, acompanyats de la música del projecte ‘El tecler’.

 

 

 

L'Home dels Nassos de Tarragona fa 50 anys

Per l’Home dels Nassos, el dia d’avui no era un 31 de desembre qualsevol i és que, enguany, la representació del mite —típic i tradicional de la cultura popular d’arreu de Catalunya— a la ciutat de Tarragona complia mig segle de vida. Cinquanta anys i el nas de sempre, solitari, seriós però afable, l’Home dels Nassos ha rebut, a l’Ajuntament de Tarragona, una gran sorpresa en forma de pastís d’aniversari.

 

L'Home dels Nassos, entrant a l'Ajuntament, on l'esperava el seu pastís d'aniversari   | Àngel

 

Després de bufar les espelmes, l’homenatjat, alegre i content, ha saludat a tothom des del balcó del consistori, al ritme de la música i el confeti. Tot seguit, un cop assaborit el bonic afalac multitudinari, l’Home dels Nassos ha seguit camí, amb el seu gran barret de fantasia, fins al Parc de Nadal de Tarragona. Feliços 50, bon any nou i fins a l’any vinent!

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris