INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona trasllada el servei d'urgències pediàtriques

L’objectiu és optimitzar els espais de l'equipament per afrontar la crisi sanitària del coronavirus

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha decidit aquest divendres traslladar el servei d'urgències pediàtriques a l'àrea de cirurgia major ambulatòria (CMA). L'objectiu d'aquest trasllat és augmentar la distància entre els pacients adults i els pacients pediàtrics, i, alhora, incrementar la capacitat del servei d’urgències en el marc de la crisi sanitària del coronavirus.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Tot i aquests canvis, l'hospital tarragoní ha informat que no hi ha cap modificació en l’accés als diferents serveis d’urgències, que es continuarà fent per la porta principal d’urgències de l’hospital, a la qual s’accedeix pel carrer Guillem Oliver. Un cop feta l’admissió, els pacients rebran informació per part dels professionals sanitaris per arribar a l’àrea d’atenció d’urgències pediàtriques. Per tal de facilitar l’accés a la nova àrea d’urgències pediàtriques, s’ha reforçat la senyalització.

Més notícies de la categoria Tarragona