NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ÚLTIMA HORA

❗ A presó 2 dels detinguts els darrers dies a TGN pels aldarulls

Iceta dona suport a Ballesteros com a candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona

El primer secretari dels socialistes catalans destaca «la visió i capacitat de diàleg» de Ballesteros | La conferència de ciutat de l'actual alcalde serà, molt probablement, el 22 de novembre
D'esquerra a dreta, Miquel Iceta, Josep Fèlix Ballesteros i Santi Castellà a la seu del PSC de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

Segona presentació de Josep Fèlix Ballesteros com a candidat dels socialistes a l'alcaldia de Tarragona. La primera va ser com alcalde de la ciutat i a l'Institut Municipal d'Ensenyament de Tarragona al carrer Ramon i Cajal de Tarragona, just davant de la seu dels socialistes tarragonins.

 

Aquesta segona ja s'emmarca dins la dinàmica interna del partit i a més a més ha comptat amb la presència del primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta. A finals de mes, segurament el 22 si no hi ha canvis d'agenda, Ballesteros realitzarà una conferència de ciutat com a alcaldable socialista.

 

Aquest dimarts, 30 d'octubre, el PSC ha nomenat oficialment a Josep Fèlix Ballesteros com a alcaldable tarragoní. Abans de procedir amb l'assemblea de militants mitjançant la qual es formalitzava el nomenament de Ballesteros, Santi Castellà, primer secretari dels socialistes tarragonins, l'alcalde i alcaldable i Iceta han atès als mitjans a peu dret i en un despatx a tocar de la sala de l'assemblea.

 

Castellà ha sigut el primer a intervenir i ha declarat que «amb l'acte d'avui ja oficialitzem la candidatura d'en Pep Fèlix a l'alcaldia de Tarragona després d'haver obtingut el 37% dels avals». 

 

Iceta destaca «la visió de Ballesteros»

Li ha pres el relleu Ballesteros qui ha volgut matisar que «el percentatge d'avals obtingut ha sigut volgut, no hem volgut arrasar». El també batlle de la ciutat ha explicat que «em trobo en forma i amb ganes i convençut que se'ns obre per davant una nova etapa de noves inversions per la ciutat. Volem fer una Tarragona gran pensant en la gent. Aspirem a una Tarragona gran dins una Catalunya gran».

 

Pel que fa a Miquel Iceta, el màxim responsable dels socialistes catalans ha volgut destacar que «en Pep Fèlix és la persona més capacitada, tant per la seva visió com per la seva capacitat de diàleg. Presentem el millor candidat. Amb Ballesteros juguem sobre segur».

 

I encara en clau eleccions municipals, Miquel Iceta ha manifestat que «nosaltres hem demostrat capacitat d'acord amb tota mena de formacions polítiques, no som gent de trinxera ni de falsa equidistància. Teixirem aliances amb qui tingui al centre Tarragona».

 

Preguntat sobre els dos temes d'actualitat de la jornada, la condició d'investigada de la portaveu del grup municipal socialista, Begoña Floria, pel cas 'Aparcaments', i el nomenament de Josep Maria Cruset com a president del Port, Ballesteros s'ha mostrat prudent amb una notícia i ferm amb l'altra.

 

La prudència ha anat pel nou president de l'Autoritat Portuària de Tarragona: «he parlat amb el conseller Calvet i vull esperar al fet que es faci l'anunci oficial per valorar-ho. Ara bé, sí que seria una notícia històrica que el nou president del Port no fos de Tarragona».

 

Sobre Floria, el batlle ha posat en dubte que estigui investigada «està investigada?» ha demanat, i ha expressat, sense cap mena de dubte, la seva «plena confiança en Begoña Floria».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris