NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Crema una zona vegetal entre l'A-7 i l'A-27, a Tarragona

El foc s'ha declarat poc després de les vuit del vespre d'aquest dissabte
Els Bombers actuant en un incendi de característiques molt similars al de Tarragona, en una imatge d'arxiu. | Arxiu

 

Un incendi afecta des de les vuit de la tarda, aproximadament, d'aquest dissabte, 9 de març, una zona vegetal situada als Vivers Municipals de Tarragona, una àrea forestal que queda just enmig de les autovies A-7 i A-27 al seu pas per la ciutat. Segons les primeres informacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que s'han desplaçat al lloc dels fets amb diverses dotacions, el foc afecta només una zona de matolls i sembla de poca importància.

 

El foc, per la seva localització, ha captat molt l'atenció dels centenars de persones que, el vespre d'aquest dissabte, han circulat per aquestes dues autovies tan concorregudes de l'entorn de la ciutat de Tarragona. Malgrat com d'aparatoses eren les flames que calcinaven aquesta àrea de matolls, però, el cert és que a priori es tracta d'un incendi que no ha de suposar conseqüències de més importància.

 

El segon incendi de la tarda a les comarques de Tarragona

L'actualitat de la tarda d'aquest dissabte, dia 9 de març, ens ha deixat un altre incendi a les comarques de Tarragona, però ben lluny de l'àrea metropolitana. A primera hora, doncs, d'aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar a Sant Jaume d'Enveja, molt a prop del pas del riu Ebre i de l'illa de Gràcia que es troba situada en aquesta localitat.

 

Eren més o menys tres quarts de quatre de la tarda quan els Bombers han rebut l'avís que un canyar situat en aquesta zona es trobava en flames. Després de gairebé un parell d'hores de feina, apaivagant les flames i remullant el terreny, els mateixos Bombers han donat per extingit l'indendi, que ha afectat fins a 250 metres quadrats d'aquest canyar. Al vespre, doncs, s'ha produït el segon incendi de la jornada, aquest a Tarragona ciutat.

 

També et pot interessar

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris