Falsa alarma per l'incendi d'un habitatge al barri Marítim de Tarragona

S'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat
Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat | Twitter

 

Els Bombers de la Generalitat s'han activat per un avís d'incendi en un habitatge al barri Marítim de Tarragona. Concretament han rebut l'avís a les 13.42 hores d'avui, dissabte 3 d'agost, on s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat fins al carrer del Mar d'aquest barri de Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Segons han explicat els Bombers a TarragonaDigital, les dotacions s'han desplaçat fins al lloc d'on s'havia realitzat l'alerta per un foc en un habitatge. En arribar al Serrallo, però, tant les patrulles de la policia, com els Bombers, s'han trobat que no hi havia flames ni cap incident al carrer del Mar de Tarragona. En aquest sentit, es tractaria d'una falsa alarma realitzada per una trucada injustificada. 

Després d'aquest desplaçament, les unitats d'emergències que s'havien traslladat fins al lloc dels teòrics fets, han retornat al seu lloc.

"🤝🏻 Creu Roja atén més de 400 refugiats a Tarragona" "La decisió de l'Ajuntament de TGN sobre el tancament de la Llar de Jubilats del Pilar"