Incendi en una tenda de jardineria a Constantí

El foc ha començat a un canyissar i ha passat a la tenda, que es troba al costat d'una benzinera | Tres dotacions de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc
El foc ha començat a un canyissar i ha passat a una tenda de jardinería de Constantí. | TarragonaDigital

 

A les quatre de la tarda d'aquest diumenge, 17 de febrer, s'ha produït un incendi a una tenda de jardineria de Constantí, a tocar de la carretera TV-7211. El foc ha començat a un canyissar i aviat ha agafat la vegetació de la botiga, que compta amb un gran terreny arbrat. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat per apagar l'incendi, que estava relativament a prop d'una benzinera. La Policia Local de Constantí ha estat qui ha alertat els bombers, que han rebut l'avís a les 16.17 hores. S'ha donat per extingit a les 18.31 hores i ha cremat 8.000 metres quadrats de vegetació abandonada i canyes.

 

 

 

Foc a una tenda de jardineria de Constantí

Aquesta tarda, al voltant de les 16.00 hores, s'ha decretat un incendi al marge de la carretera TV-7211, a Constantí. Les flames han començat en un canyissar i malauradament han traspassat a una tenda de jardineria propera, que compta amb un gran terreny ple de plantes i arbres. El foc ha agafat fort i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc per apagar-lo. 

 

El fum de l'incendi es pot veure des de diversos punts de Constantí. | TarragonaDigital

 

El punt on ha començat l'incendi es troba relativament a prop d'una benzinera. La Policia Local de Constantí ha estat qui ha alertat els Bombers. Una ambulància del SEM també ha arribat fins al lloc per si fos necessari atendre algú, tot i que no hi ha cap persona implicada. Finalment, el foc s'ha estabilitzat i controlat passades les cinc de la tarda.

 

Cremen diversos vehicles a Constantí

Aquest divendres, 15 de febrer, Constantí ja va ser protagonista per un incendi. Diversos vehicles antics van començar a cremar i els bombers van haver d'enviar una desena de dotacions per apagar les flames. L'incendi es va produir en una parcela plena de ferralla.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!