NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ATENCIÓ

El CDR convoca noves mobilitzacions a Tarragona avui i demà

S'incendia un contenidor al carrer de Robert Gerhard de Tarragona

Les flames han afectat un vehicle que estava al costat de l'illa de contenidors
L'incendi d'un contenidor a Tarragona ha afectat parcialment a un vehicle | @cabre_vidal

 

Aquesta passada nit de dimarts, els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar per apagar les flames d'un contenidor a la ciutat de Tarragona, concretament al carrer de Robert Gerhard. A causa d'aquest incident, un vehicle que estava a prop de la illeta de contenidors ha quedat afectat parcialment. A més dels bombers, un noi ha ajudat a apagar les flames amb un cubell d'aigua.

 

Crema un contenidor aquesta passada nit a Tarragona

Aquest passat dimarts, 23 d'octubre, un contenidor ha cremat totalment a la ciutat de Tarragona. En aquest sentit, segons han informat els Bombers de la Generalitat, els fets han passat al carrer de Robert Gerhard de la ciutat. El servei d'emergències han rebut l'avís quan faltaven pocs minuts per arribar a les deu de la nit.

 

Així doncs, els bombers han enviat fins al lloc de l'incident una dotació per poder apagar ràpidament les flames que sortien del contenidor i, així, que no afectés els altres que hi havia en la mateixa illeta.

 

El que no han pogut evitar és que el vehicle que estava situat al costat d'aquestes, quedés afectat per les flames. Afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys personals per l'incendi ni més danys materials, ja que hi havia més vehicles aparcats per la zona.

 

A més de la ràpida actuació dels Bombers de la Generalitat en aquest succés, a les xarxes socials també han fet especial èmfasi en l'ajuda d'un noi de la ciutat en apagar l'incendi. En aquest sentit, apunten que l'home ha col·laborar en apagar les flames mitjançant un cubell d'aigua, perquè no es propaguessin.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris