NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Cremen dos contenidors de matinada als barris de Bonavista i Torreforta

En un dels incendis també ha cremat una butaca
Crema un contenidor a la cantonada dels carrers Quinze i Deu de Bonavista. | Google Maps

 

La matinada d'aquest dijous, 16 d'agost, han cremat dos contenidors als barris tarragonins de Bonavista i Torreforta. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís del primer incendi s'ha rebut pocs minuts abans de tres quarts d'una de la matinada, quan els han alertat que cremava un contenidor que estava situat a la cantonada del carrer Quinze amb el carrer Deu del barri de Bonavista. L'incendi ha afectat el contenidor i les flames també han calcinat una butaca abandonada que estava ubicada al costat. 

 

Fins a aquest punt del barri de Bonavista hi ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d'extinció i han apagat les flames que cremaven el contenidor i la butaca. Al lloc de l'incendi també hi ha acudit una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

 

Un segon contenidor, cremat a Torreforta

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del segon contenidor cremant-se quan passaven dos minuts de les dues de la matinada. En aquest cas, el contenidor que s'estava incendiant era de plàstic i estava ubicat a l'altura del número 26 del carrer de Francolí del barri de Torreforta. Les flames han sigut apagades per una dotació dels Bombers de la Generalitat, que ha acudit fins al lloc dels fets. 

 

En els dos casos els incendis només han afectat els contenidors i la butaca situada al costat, i no s'han hagut de lamentar més danys materials. Afortunadament, cap persona ha resultat ferides, ni per cremades ni per inhalació de fum. 

 

Ensurt a Tarragona per un petit incendi 

Aquest passat dilluns, 13 d'agost, un petit incendi al centre de Tarragona va provocar un ensurt. Un veí de l'avinguda Roma estava tallant rajoles amb una radial i una guspira va provocar un petit incendi. Malgrat la poca rellevància de l'incendi, el succés va provocar molta expectació entre els ciutadans i conductors que circulaven per aquesta via tan concorreguda. Paral·lelament, els Bombers estaven treballant en el mateix moment en un incendi de vegetació al barri de Sant Salvador.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris