Incendi en un pis al carrer d'en Goya de Tarragona

Una dona, inquilina del pis, ha resultat intoxicada per inhalació de fum
Imatge dels Bombers al lloc de l'incendi, al carrer d'en Goya. | Dídac Montoliu

 

Una dona ha resultat intoxicada per fum en un incendi en un pis al centre de Tarragona, concretament al carrer d'en Goya. Segons han informat els Bombers, l'avís del foc s'ha rebut al voltant d'un quart de set de la tarda d'aquest dijous, 6 de desembre, concretament a les 18.20 hores. L'incendi cremava a una cinquena planta d'un bloc de pisos situat al número 4 del carrer d'en Goya, just darrere de l'antiga presó de Tarragona. Les flames han calcinat totalment una habitació de l'habitatge i un traster. A més, el fum ha afectat tot l'immoble i l'escala de tot el bloc de pisos, que té cinc plantes. 

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els bombers han donat per controlat el foc vint minuts després de rebre l'avís, a les 18.56 hores, i s'han quedat treballant al lloc de l'incendi per acabar d'extingir-lo, a més de ventilar el pis i l'edifici i revisar quina ha sigut l'afectació total de les flames a l'habitatge. A causa del foc, una dona, inquilina del pis, ha resultat intoxicada per inhalació de fum i hagut de ser evacuada en ambulància a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat el Sistema d'Emergències Mèdiques i la Guàrdia Urbana de Tarragona, que ha tallat la circulació al carrer d'en Goya i els serveis d'emergència han acordonat la zona per evitar que els vianants accedeixin a la zona de l'incendi i per tal que els Bombers puguin treballar. 

 

Imatge de l'incendi al carrer d'en Goya de Tarragona. | cedida bombers

 

 

Els inquilins del pis no podran tornar avui a casa

A causa de l'incendi, els veïns de les escales 4 i 6 s'han hagut de desallotjar de manera preventiva. Un cop extingit l'incendi, els veïns de l'escala 6 ja han pogut tornar a entrar a l'edifici, mentre que els de la 4 s'han hagut d'esperar a que finalitzessin les tasques de ventilació. Pel que fa la família del pis afectat, el 5è 1a, avui no podran tornar a casa seva i seran reallotjats. Els inquilins expliquen que quan han vist fum a dins d'una habitació, han sortit ràpidament de casa. De moment es desconeix l'origen de l'incendi. 

 

Els veïns de les escales 4 i 6 han hagut de ser desallotjats preventivament. | Dídac Montoliu

 

 

S'ha acordonat l'entrada a l'immoble. | Dídac Montoliu

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris