Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

S'incendien dos cotxes al barri de Campclar

Tres cotxes més han quedat afectats a causa de les flames
Els cotxes han cremat a l'alçada del bloc 4 del carrer Riu Llobregat al barri de Campclar, a Tarragona | Google Maps

 

Aquesta matinada de dimarts, 2 d'octubre,  s'han cremat dos vehicles al barri tarragoní de Campclar. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà, els dos cotxes afectats han quedat calcinats i a causa de les flames, tres vehicles més s'han vist afectats, però, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit. Tanmateix, l'actuació dels bombers ha estat ràpida i no ha durat més d'una hora, evitant que les flames afectessin a més vehicles.

 

L'incendi de dos vehicles afecta tres més a Tarragona

Quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de dues de la matinada, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís que hi havia cremant dos vehicles al carrer del Riu Llobregat, a l'altura del bloc 4, del barri de Campclar, a Tarragona. En aquest sentit, els bombers han desplaçat fins al lloc de l'incendi una dotació per poder apagar les flames que afectaven aquests vehicles.

 

Així doncs, els dos que s'han començat a cremar han quedat calcinats i, en conseqüència d'aquests fets, tres vehicles més que hi havia per la zona, han quedat afectats. Un dels cotxes que estava més a prop n'ha quedat cremat la part lateral del vehicle, entre que els altres dos no han tingut conseqüències greus, però la calor de les flames els ha afectat a la carrosseria del cotxe.

 

L'actuació dels Bombers ha estat ràpida. Des de la sortida del parc fins a la tornada no han tardat més d'una hora, així doncs, han apagat les flames ràpidament, evitant que l'incendi dels vehicles fos més greu i acabés afectant la resta que hi havia per la zona. A més, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit a causa de les flames que afectaven els cotxes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris