NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Els infants tarragonins pengen els seus missatges a l’Arbre dels Desitjos

Dos nens i nenes de les 33 escoles de la ciutat han participat en l’acte de penjada de targetes
L'alcalde de Tarragona ha participat en l'acte de l'Arbre dels desitjos | TarragonaDigital

 

Alumnes de tercer i quart de primària de tots els centres educatius de Tarragona han participat aquest matí de dissabte, 15 de desembre, en l’acte de penjada de les targetes a l’Arbre dels Desitjos, que presideix l’entrada del Palau Municipal. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha donat la benvinguda a nens i nenes, famílies i mestres i ha recordat que «els vostres desitjos són com a llums que il·luminen el Nadal».

 

Més de 60 nens i nenes tarragonins pengen el seu missatge

Dos nens i nenes de cadascuna de les 33 escoles de Tarragona han participat en l’activitat que està emmarcada en la campanya «Tarragona, un Nadal per compartir». En aquest programa s’agrupen totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat durant aquestes festes. Els actes també estan sota el paraigua de Tarragona Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància.

L’acte ha finalitzat amb la interpretació de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música | TarragonaDigital

 

Així doncs tots els infants que han participat en l’activitat han treballat els bons propòsits a l’aula i, d’aquí, han sortit els missatges que han penjat als arbres de grans dimensions que hi ha al Palau Municipal. L’acte ha finalitzat amb la interpretació de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i amb una xocolatada per a tots i totes les participants.

 

Dos nens i nenes de les 33 escoles de Tarragona han participat en l'acte | TarragonaDigital

 

Tarragona prepara un Nadal ple d'actes

Les activitats de Nadal a la ciutat de Tarragona ja van començar el passat 23 de novembre i seguiran fins al dissabte 5 de gener quan Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arribaran al Moll de la Costa per realitzar la Cavalcada. Música, llum, espectacles i activitats de tota mena, perquè joves, petits i grans puguin gaudir dels dies més esperats de l'any.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris