Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 2.000 matriculats iniciaran el curs als centres de la Diputació de Tarragona

Una de les novetats destacable que ofereix l'Escola d'Art i Disseny de Reus aquest curs 2018-2019, és el Cicle Formatiu de Grau Superior en creació de Videojocs i entorns virtuals
Imatge d'una aula dels centres de la Diputació | cedida

 

 

Entre aquest dimecres i aquest divendres començaran els cursos als centres educatius de la Diputació de Tarragona, que enguany estrena nous cicles formatius i que comptarà amb prop de 2.000 alumnes matriculats.

 

Situats a Tarragona, Reus i Tortosa, les escoles d'art i disseny comptaran amb 450 alumnes matriculats a Cicles Formatius de Grau Superior1.300 de formació musical, i uns 250 alumnes d'educació especial.

 

La gran novetat en l'oferta de cicles per aquest 2018

Una de les novetats destacable que ofereix l'Escola d'Art i Disseny de Reus aquest curs 2018-2019, és el Cicle Formatiu de Grau Superior en creació de Videojocs i entorns virtuals, on es formaran professionals de la creació i producció de videojocs i de projectes interactius i animació 2D i 3D. A més a més, l'Escola comptarà amb cicles formatius de Gràfica audiovisual, Arquitectura Efímera, Monogràfics, Disseny d'Interiors i Projectes i Direcció d'Obres de Decoració.

 

L'equip directiu de l''Escola d'Art de la diputació de Tarragona ha convocat els nous alumnes aquest divendres a les dotze del migdia per donar-los la benvinguda al centre. A continuació els caps de departament de cada cicle faran les explicacions de la respectiva oferta formativa que enguany comptarà amb cicles formatius d'Animació, Gràfica Interactiva, Gràfica Publicitària, Arts Aplicades al Mur, Fotografia, Il·lustració i joieria artística.

 

Educació i sensibilització artística a Tortosa

Pel que fa a Tortosa, l'Escola d'Art de la diputació d'aquesta ciutat oferirà amb més d'una vintena de cursos, una proposta formativa diferent que més enllà dels cicles formatius professionalitzadors oferirà també una gran diversitat de tallers i cursos per a l'educació i la sensibilització artística destinats tan a artistes, com professionals de l'art, ajuntaments, entitats o persones interessades a aprendre art, cultura i conservació sense necessitat de dedicar-s'hi.

 

Així doncs, hi haurà cursos, tallers i cicles formatius per igual de restauració, gravat, dibuix, pintura, ceràmica, educació per l'art, especialitzats i la introducció a la conservació preventiva dels béns culturals, que es realitzarà a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona.

 

Imatge d'arxiu d'una aula de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa | cedida

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris