GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'inici de les obres de Ten Brinke a finals d'abril, pendent de l'evolució de la crisi del coronavirus

L'Ajuntament de Tarragona ha demanat a la promotora neerlandesa que el projecte inclogui la construcció d'un hotel
Imatge aèria de la zona del PP-10, a tocar de la T-11. | Google Maps

 

El desenvolupament del Pla Parcial 10 de Tarragona, al barri de Campclar, continua avançant. El consell plenari del mes de gener de l'Ajuntament de Tarragona va adjudicar les obres d'urbanització a la UTE Comsa - Rogasa per 13,8 milions d'euros, formalitzant-se el contracte el passat 11 de març. El calendari previst marcava l'inici de les obres per a finals d'abril, passada la Setmana Santa, però la crisi del coronavirus podria canviar la planificació.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El conseller d'Urbanisme de l'Ajuntament de Tarragona, Xavi Puig, ha explicat que «el calendari teòric marcava l'inici d'obres en la segona quinzena d'abril, però amb la situació actual això queda en l'aire». Puig ha manifestat que «ara el calendari està condicionat al fet que es pugui o no treballar». L'evolució de l'emergència sanitària i de l'estat d'alarma marcaran els següents passos. Una vegada comencin els treballs d'urbanització, Ten Brinke formalitzarà l'escriptura de compravenda dels terrenys amb els propietaris, per valor de 14 milions d'euros.

 

Un hotel vinculat a l'Anella Mediterrània

Aquest PP10, ara conegut com a Ten Brike per la promotora neerlandesa que va adjudicar-se els terrenys ara fa un any, ocupa una superfície de 68.000 metres quadrats i es preveu que tingui ús comercial, ús residencial, amb la construcció de 4.000 habitatges (400 d'ells socials) i ús hoteler. Tot i això, l'empresa encara no ha donat a conèixer el seu projecte definitiu per a l'espai, ubicat a tocar de la T-11.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Sobre l'ús hoteler, el conseller d'Urbanisme de l'Ajuntament de Tarragona, Xavi Puig, ha explicat a TarragonaDigital que «una de les qüestions que vam demanar a Ten Brinke és que hi hagués un hotel perquè necessitem places hoteleres, les volem promoure, ja que ara tenim poca capacitat de places». Així mateix, Puig ha assegurat que «un hotel és una manera ordenada i seriosa d’allotjar el turisme, amb unes garanties, i creiem que és un model positiu».

 

D'altra banda, el conseller d'Urbanisme ha afirmat que «aquest ús hoteler té raó de ser perquè necessitem places hoteleres vinculades a l’Anella». Xavi Puig creu que «aquesta és una aposta positiva que demostra la capacitat d’oferta de l’empresa, que no es basa només en l'àmbit comercial».