NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ATENCIÓ

El CDR convoca noves mobilitzacions a Tarragona avui i demà

Inquietud per la presència de furgons policials a Tarragona

L'arribada d'aquests vehicles de la Policia Nacional ha creat revolt a les xarxes socials
Furgons de la Policia Nacional a la Imperial Tarraco de Tarragona | @albertfdezp

 

L'arribada d'un gran nombre de furgons policials de la Policia Nacional a Tarragona ha creat molt revolt a les xarxes socials, concretament a Twitter, preguntant-se el perquè de l'arribada de tots aquests agents i vehicles a la ciutat. Les especulacions en són moltes, però la proximitat amb l'1 d'octubre, amb les conseqüències que va haver-hi, és la que més ressò està tenint.

 

Arriben furgons policials a la ciutat de Tarragona

La xifra dels vehicles de la Policia Nacional que han arribat a Tarragona no és exacta, però han arribat a prop de la desena de furgons policials. Això sí, la seva presència ha creat molta expectació a les xarxes socials i amb la mateixa mesura també ha creat inquietud.

 

Aquest cap de setmana, a moltes ciutats i poblacions del territori se celebraran actes recordant l'1 d'octubre del 2017. Aquest dia, milions de persones es van dirigir fins a les urnes per votar pel Referèndum. Tanmateix, molts dels que van introduir la papereta a les urnes, van ser afectats per les càrregues i la repressió policial que va haver-hi.

 

Aquesta és una de les especulacions que hi ha a les xarxes socials de la presència dels furgons policials a la ciutat de Tarragona. Tanmateix, altres tuitaires també han detectat la presència dels vehicles de la Policia Nacional, en altres llocs de la demarcació de Tarragona.

 

La presència dels furgons de la Policia Nacional és «rutinària»

Després de la inquietud que ha generat la presència dels furgons, fonts de la Policia Nacional han informat TarragonaDigital, que la presència d'aquests vehicles policials és en un context «rutinari, de cara als pròxims dies». En aquest sentit, a més de diversos actes que hi ha aquest cap de setmana al territori català en commemoració de l'1 d'octubre, a la ciutat de Barcelona, demà, també hi ha una concentració del sindicat del Cos Nacional de Policia (CNP) Jusapol.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris