NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Nou episodi d'inseguretat a la Part Baixa de Tarragona

Cap a quarts de tres de la tarda, una dona que caminava per la zona ha patit un intent de furt | L'assaltant li ha esquinçat la bossa de mà
La bossa de mà de la víctima, després de l'intent de furt | Facebook

 

La Part Baixa de Tarragona segueix sent focus d’assalts, furts i episodis d’inseguretat. Avui dimarts, 16 d’octubre, una veïna de la ciutat ha denunciat a les xarxes socials un intent de furt a la cantonada dels carrers Jaume I i Reial, a tocar del Port i del Serrallo.

 

L'assaltant l'entreté amb el pretext d'una adreça

Segons explica aquest testimoni al seu perfil de Facebook, cap a dos quarts de tres de la tarda una noia s’ha apropat preguntant-li l’adreça d’unes suposades oficines.

 

Després de les indicacions pertinents i d’una certa insistència per part de la vianant, la dona abordada ha pogut seguir el seu camí tot i que, minuts després, s’ha adonat que duia la bossa de mà esquinçada per sota, amb tres folres i l’escuma interior tallada.

 

«No ha pogut aconseguir el botí»

Tal com ha explicat a les xarxes, l’assaltant «no ha pogut aconseguir el botí» malgrat que, si s’hagués sortit amb la seva, hauria passat un mal tràngol.

 

Per evitar que d'altres persones visquin aquesta situació, la usuària ha insistit a compartir la seva experiència a través de Facebook i, sobretot, «explicar-ho a les àvies». «Vigileu i amarreu bé els ‘bolsos’», ha exclamat.

 

L'oficina mòbil de recepció de denúncies de la Guàrdia Urbana a la Part Alta | TarragonaDigital.com

 

Comissaries mòbils per «dissuadir» els possibles delinqüents

Fa tot just una setmana, l'Ajuntament de Tarragona va explicar la seva voluntat d'establir comissàries mòbils de la Guàrdia Urbana en dos punts de la ciutat. L'anunci, fet pel regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, va coincidir amb una reunió d'urgència convocada per la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT).

 

La trobada, que també va comptar amb la presència dels Mossos d'Esquadra i la policia municipal tarragonina, va discórrer al volant de tres problemàtiques que «afecten el conjunt de ciutadans de Tarragona», tal com va explicar la presidenta de l'entitat, Cristina Barrio.

 

Robatoris i ocupacions il·legals de pisos a Tarragona

Els punts a tractar, proposats per la FAVT, van ser l'increment dels robatoris amb força a l'interior d'habitatges, les ocupacions il·legals i els robatoris amb força en vehicles.

 

Tot i que encara no se sap quan i on s'establiran aquestes oficines mòbils, l'Ajuntament confia a poder combatre l'augment del nombre de robatoris i delictes a la ciutat. Segons Villamayor, aquesta experiència —que ja es va provar a l'estiu a la Part Alta— ha de servir per «agilitzar» tràmits i «dissuadir» els possibles delinqüents.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris