NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Intoxicada lleu en l'incendi d'un pis a l'avinguda d'Estanislau Figueres, a Tarragona

Els fets han passat durant la matinada d'avui dimarts, 12 de març | Els Bombers han rebut l'avís a les 5.23 hores i hi han enviat tres dotacions terrestres
L'espectacular simulacre d'accident aeri a l'Aeroport de Reus en imatges | Àngel

 

 

Durant la matinada d’avui dimarts, 12 de març, els Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció d’un incendi al centre de la ciutat de Tarragona. Els fets, concretament, han passat en un pis de l’avinguda d’Estanislau Figueres.

 

L’avís d’emergència s’ha rebut a les 5.23 hores i les flames han cremat la campana extractora i els mobles de la cuina de l’immoble. Arran de l’incendi, una dona ha resultat intoxicada lleu. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladada cap a l’Hospital de Santa Tecla.

 

Els Bombers han mobilitzat tres unitats terrestres.

 

 

 

Crema una zona vegetal entre l'A-7 i l'A-27

Dissabte, 9 de març, un incendi va cremar una zona vegetal situada als Vivers Municipals de Tarragona, una àrea boscosa que queda enmig de les autovies A-7 i A-27, al seu pas per la capital del Tarragonès.

 

Segons els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar-se al lloc dels fets amb diverses dotacions, el foc va afectar un espai de matolls i va ser de poca importància.

 

Les flames, per la seva localització, van captar molt l'atenció dels centenars de persones que, durant el vespre de dissabte, circulaven per l'A-7 i l'A-27. Tot i l'espectacularitat de l'incendi, el foc no va tenir conseqüències de més importància.

 

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris