La jutgessa veu indicis de delicte en el cas de les despeses de l'exgerent de l'empresa d'autobusos de TGNA

S'haurien produït pagaments irregulars per valor de més de 34.000 euros

Novetats importants sobre el cas de l'exgerent de l'empresa municipal de transports de Tarragona (EMT), Mario Cortés. Cortés, alt càrrec dels governs municipals socialistes, està sent investigat per uns presumptes pagaments irregulars durant el seu període al capdavant de l'EMT. El cas el va portar davant la Fiscalia provincial el grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona.

Segons informacions publicades, la jutgessa titular del jutjat d'Instrucció número 6 de Tarragona, Milagros Nieto, veu indicis de malversació en part de les despeses realitzades per l'antic alt directiu municipal dels governs socialistes. En concret, la jutgessa considera que es van produir pagaments irregulars per valor de més de 34.000 euros. Nieto va una mica més enllà i considera que, d'aquests 34.000 euros, una mica més de 6.000 euros no tenen cap mena de justificació.

L'Ajuntament de Tarragona, personat contra Cortés

A finals del passat mes de maig, l'Ajuntament de Tarragona va anunciar que es personava, com acusació particular, contra Mario Cortés en el cas que s'està investigant als jutjats de Tarragona. Fortuny, conseller de Serveis Econòmics i actual president de l'empresa municipal de transports, apuntava que «ens personem com a damnificats, tot respectant el dret a la defensa de qui està implicat, davant les evidències d'un presumpte delicte». 

"Front comú de PSC, Ciutadans i PP contra Pau Ricomà per la polèmica dels hostalers" "Els treballadors funeraris, la darrera baula de la cadena contra el coronavirus"