Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Iván Tamarit, el tarragoní que opta a ser 'Mister Grand International'

Representarà Espanya en aquest certamen a nivell mundial
Iván Tamarit, el tarragoní que representarà Espanya al concurs Mister Grand International. | Instagram @ivan_tamarit

 

El concurs 'Mister Grand International' tindrà representació tarragonina. Aquest concurs a nivell mundial comptarà amb un tarragoní, Iván Tamarit, que representarà Espanya en aquest certamen de bellesa que celebrarà la seva final a Brasil. Té 27 anys, mesura 1,78 m metres d'alçada i, a banda de model, Iván és entrenador personal al seu propi centre, Trifit Tarragona, ubicat al carrer de Ramon Comas, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Anteriorment, Tamarit va ser el guanyador el concurs 'Míster Model Bellezza España', i també va representar Tarragona en el concurs 'Dama y Caballero de España'. Només cal donar un cop d'ull al seu perfil d'Instagram per veure que és un apassionat de l'esport, faceta que ara combina amb els treballs de model i la seva participació en els concursos de bellesa. Tamarit comparteix molt sovint els entrenaments que imparteix i que ell mateix practica al seu propi centre. 

 

Iván Tamarit va saber que representaria Espanya en aquest concurs fa un any, quan va erigir-se guanyador del concurs 'Míster Model Bellezza España', fet que li obria la porta a representar Espanya en el concurs a nivell mundial. Després d'un any, Iván per fi podrà representar el país i la seva ciutat, Tarragona, en aquest certamen. Així, aquest mes de novembre el model tarragoní viatjarà a Brasil per intentar convertir-se guanyador.

 

 

A banda del físic, els concursants han de demostrar altres facetes

Ja fa mesos que el model i entrenador de Tarragona es prepara per afrontar aquest gran repte. Tamarit s'ha estat preparant les proves de talent, i és que el concurs no només es basa en la bellesa exterior, sinó que els concursants han de demostrar altres facetes. Per exemple, en la seva participació en el 'Míster Model Bellezza', Iván va mostrar els seus dons per cantar, mentre que de cara al concurs internacional, el model potser s'atrevirà a tocar algun instrument. A més, els concursants també han de respondre a diverses preguntes, que poden ser de qualsevol temàtica, des d'actualitat fins a les mateixes aspiracions dels concursants.

 

Des que es va presentar a 'Míster Model Bellezza España', Ivan Tamarit va començar a viatjar molt més, a Sevilla, ciutat on es va celebrar el concurs, o a Barcelona. Així, el model ha anat rebent contínuament formació sobre com encarar el repte de ser míster, així com anar treballant en el sector de la publicitat i de la moda.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris