Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Jaume López, nou regidor de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona

López substituirà al fins ara regidor Jordi Martí que ha entregat l'acta per «motius laborals»
Jaume López, nou regidor de la CUP a l'ajuntament de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

Ja es coneix el substitut del dimitit Jordi Martí dins el grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona. Es tracta de Jaume López. Es preveu que López pugui prendre possessió de l'acta de conseller del consistori tarragoní ja al plenari municipal del pròxim mes de novembre.

 

El proper regidor dels anticapitalistes ocupava el setè lloc de la llista de la CUP a les eleccions municipals de l'any 2015. López és membre del sindicat USTEC on ha desenvolupat tasques com a responsable de moviments socials a Tarragona i ha centrat la seva acció sindical a les comarques de Tarragona, més concretament el Tarragonès i el Baix Penedès.

 

La marxa de Martí de l'ajuntament de Tarragona suposa l'adéu a un dels regidors de l'oposició que s'ha mostrat més combatiu amb l'equip de govern, especialment amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros. Martí va presentar la seva carta de renúncia a l'acta per les dificultats que li suposava compaginar la seva tasca professional amb l'exercici de la política en primera línia.

 

La CUP i Ballesteros

La Candidatura d'Unitat Popular va recuperar la presència al plenari municipal de l'ajuntament de Tarragona l'any 2015 que van obtenir dues cadires de regidors per Laia Estrada i Jordi Martí. Estrada i Martí han fiscalitzat de manera molt directa la tasca de Ballesteros i el seu equip de govern.

 

Aquesta feina l'han realitzat algunes vegades amb èxit pels seus interessos, cas Inipro, i altres amb diferents resultats, com la denúncia interposada contra José Luís Martín i Pau Pérez, tinents d'alcaldes de l'ajuntament tarragoní, que va ser arxivada per la Fiscalia l'any passat.

 

Així mateix, Jordi Martí es va mantenir com un dels més ferms defensors de la continuïtat de la seva companya de files al plenari arran de la sentència del conegut 'cas Bershka', que transformava a la regidora cupaire en l'única política del plenari condemnada per «una acció reivindicativa del col·lectiu Cau de Llunes» segons ha explicat en mantes ocasions Laia Estrada.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris