NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Joan Aregio, nou director adjunt de la Xarxa Santa Tecla

Assumirà les funcions de gerència de l'àrea social
El secretari d'Economia i Competitivitat, Joan Aregio. | delCamp.cat

 

Joan Aregio és el nou director adjunt de la Xarxa Santa Tecla. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, Aregio s'incorpora a l'estructura de l'entitat privada que gestiona l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i diversos centres adscrits, com a mà dreta del seu director general, Joan Maria Adserà. A més, Aregio es farà càrrec de les funcions de gerència de l'àrea social de la Xarxa Santa Tecla, que fins ara comandava el mateix Joan Maria Adserà.

 

D'aquesta manera, tal com ha pogut concretar aquest mitjà, Joan Aregio serà el màxim responsable de tasques d'atenció a la gent gran, a les persones discapacitades i als infants en risc d'exclusió social, per la via de la gestió de la Casa Sant Josep, la Fundació Estel·la, diverses residències per a gent gran i el servei d'atenció domiciliària.

 

Joan Aregio, una dilatada trajectòria política

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de finals dels anys 80, Aregio ha estat conseller de l'Ajuntament de Tarragona durant diversos anys, sota les ordres de l'alcalde Joan Miquel Nadal. De fet, l'any 2007, va ser l'hereu de Nadal al capdavant de Convergència i Unió i en va liderar la llista a les eleccions municipals a Tarragona, perdent les eleccions amb la primera victòria de l'actual alcalde, el socialista Josep Fèlix Ballesteros.

 

Entre 2003 i 2007, Aregio va ser el president de la Diputació de Tarragona. L'any 2011, sota les ordres de l'aleshores conseller d'Interior Felip Puig, va ser el director del Servei Català de Trànsit. Entre els anys 2014 i 2016, amb el pas del conseller Puig a la conselleria d'Empresa, va passar a ser el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació. Ja amb el govern Puigdemont, i sota la batuta del conseller Jordi Baiget, Joan Aregio va ser el titular de la Secretaria d'Empresa i Competitivita del Departament d'Empresa i Coneixement.

 

Aregio havia anunciat des de la formació del govern Torra posterior a l'aplicació de l'article 155, que retornava a la seva plaça de funcionari. Aquest dimecres, 19 de setembre, però, s'ha fet públic que s'incorpora a l'estructura de gestió de Xarxa Santa Tecla com a director adjunt.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris