Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Joan XXII, nominat als premis TOP 20 de millors hospitals a l'estat espanyol

El del Vendrell també és un dels 68 centres nominats en aquesta llista que elabora la companyia de serveis d'informació sanitària IASIST
Hospital Joan XXIII de Tarragona | TarragonaDiari.cat

 

L'Hospital Joan XXIII i el del Vendrell han estat nominats als Premis Hospitals TOP 20 que organitza la companyia de serveis d'informació sanitària IASIST. Són els dos únics centres del territori que formen part d'aquesta llista de 68 finalistes que acumulen 125 nominacions. En total s'han presentat 140 hospitals, un 66% dels quals públics i un 34% privats de 15 comunitats autònomes diferents.

 

 

L'Hospital Joan XXIII i el del Vendrell, nominats als Premis Hospitals TOP 20

L'Hospital del Vendrell i el de Tarragona han estat nominats en la categoria de gestió hospitalària global. El Joan XXIII, però, també ha estat nominat a l'Àrea de ronyó i vies urinàries. Els premis TOP 20 avaluen els processos específics de les àrees clíniques més rellevants, valorant un total de 35 processos frecuents que s'engloben dins de 7 àrees: cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, múscul esquelètic, ronyó i vies urinàries i dona. 

 

Segons l'organització dels premis la comparació entre centres no es fa a partir d'una valoració conjunta dels hospitals, sinó, establint nivells segons la seva mida i el seu grau d'especialització. En el cas de la categoria Gestió Hospitalària Global, a la qual estan nominats els dos centres tarragonins, els hospitals públics es classifiquen en quatre grups i en tres els privats. En la resta d'àrees clíniques també s'estableixen diferents nivells de classificació segons la cartera de serveis i la complexitat de cada centre. 

 

Es repartiran 63 guardons

En total 140 hospitals han participat en aquest concurs de forma voluntària, dels quals 68 han estat nominats. Formen part de 15 comunitats autònomes diferents.  Aquests opten a aconseguir un dels 63 guardons que es donaran quan es coneguin els resultats. La cerimònia d'entrega dels premis es durà a terme el dia 34 d'octubre al Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid. Aquell dia es coneixerà els guanyadors d'aquests premis en les diferents categories. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris