NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Jordi Martí (CUP) dimiteix com a regidor de l'Ajuntament de Tarragona

Segons ha explicat a TarragonaDigital, seguirà formant part del grup municipal però ha pres la decisió per «motius laborals» i encara no es coneix el seu substitut
Jordi Martí i Font durant una intervenció al plenari de l'Ajuntament de Tarragona. | TarragonaDigital

 

El regidor de la CUP de l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Martí i Font, ha presentat aquest dimarts la seva dimissió. Així ho ha comunicat a la resta de grups municipal del consistori. Martí ha informat a aquesta redacció que ha pres aquesta decisió per motius «estrictament laborals» i que seguirà formant part del grup municipal. 

 

Els representants de la CUP al consistori tarragoní eren, fins el dia d'avui, Laia Estrada i Jordi Martí. El segon, però, ha deixat el seu càrrec per motius laborals. Martí és professor de secundària des de fa una dècada i, tal com informava a aquesta redacció, «la meva dedicació a jornada complerta m'impedia assistir amb total disponibilitat als plenaris de l'Ajuntament»

 

Jordi Martí va entrar a l'Ajuntament de Tarragona l'any 2015

Jordi Martí i Font, Doctor en Filologia Catalana per la URV, va entrar a l'Ajuntament de Tarragona l'any 2015, quan la CUP va aconseguir la representació de dos regidors gràcies als vots obtinguts a les eleccions municipals. Des d'aleshores, ha compartit tasques polítiques amb la portaveu del grup, Laia Estrada. 

 

Martí s'ha caracteritzat per un discurs contundent i elaborat als plenaris de l'Ajuntament de Tarragona. Durant les sessions celebrades al consistori, sempre ha carregat amb força contra el PP i Cs, però sense oblidar-se mai del PSC ni de l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, amb qui ha mantingut diverses disputes verbals. 

 

Es desconeix qui acompanyarà Laia Estrada

Jordi Martí ha fet arribar avui una carta comunicant la seva decisió a la resta de grups municipals amb representació a l'Ajuntament de Tarragona. Tal com informava a TarragonaDigital, «seguiré formant part del grup municipal i acompanyaré als meus companys en els mesos que resten fins a les eleccions del mes de maig». Esborra, d'aquesta manera, qualsevol rumor de malestar o disputes a la CUP de Tarragona. 

 

D'altra banda, informava també que encara no es coneix el nom de la persona que el substituirà, una decisió que haurà de prendre la CUP en els propers dies. La pròxima setmana, el grup municipal oferirà una roda de premsa on explicaran els detalls i els motius d'aquesta decisió. Amb tot, Jordi Martí i Font deixarà el seu càrrec com a regidor tres anys després d'haver entrat a l'Ajuntament de Tarragona. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris