Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Josep Andreu rep la Clau d'Or de la Cambra de Comerç de Tarragona

La coorporació tarragonina ha volgut reconèixer la seva trajectòria professional al capdavant del Port
La Cambra de Comerç de Tarragona entrega la Clau d'Or a Josep Andreu per la seva trajectòria al capdavant del Port | Cedida

 

La Cambra de Comerç de Tarragona ha distingit amb la Clau d'Or de la Cambra a Josep Andreu, president del Port de Tarragona. Així doncs, la corporació tarragonina li ha atorgat aquesta distinció, la qual és la màxima que es pot rebre per part de la Cambra. 

 

Amb aquesta distinció, s'ha volgut reconèixer la reeixida trajectòria professional de Josep Andreu al capdavant de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

La bona feina al Port de Tarragona reconeguda per la Cambra

Tot i que Josep Andreu va fer oficial que deixaria el càrrec de president del Port de Tarragona el passat mes de juny, després de set anys a la presidència de l'entitat, segueix sent el president com que no hi havia un substitut. Així doncs, Laura Roigé, en nom de la Cambra, ha fet valdre la bona feina que ha fet Andreu durant el seu mandat al capdavant del Port.

 

«No només ha dinamitzat una infraestructura decisiva, sinó que per extensió ha contribuït a la millora de l'economia del territori. I això té encara més mèrit si tenim en compte que ho ha fet en un moment de recessió econòmica». Amb aquestes paraules destacava Laura Roigé, la tasca de Josep Andreu com a president de l'Autoritat Portuària. L'acte, que va tenir lloc al Lumine, va comptar amb la presència del Comitè Executiu de la Cambra.

 

El Comitè Executiu de la Cambra va estar present en l'acte de l'entrega del premi | Cedida

 

 

Josep Andreu deixa la presidència del Port de Tarragona

Després de més de set anys a la presidència del port, Josep Andreu va anunciar la seva dimissió del càrrec de president del Port de Tarragona, en considerar que havia arribat el moment de tancar aquesta etapa professional i retornar al sector privat. Això sí, mantindrà el càrrec fins que no es designi un nou president.

 

Durant la inauguració de la passarel·la que connecta el centre de Tarragona amb el Port i el mar, el conseller de Territori, Damià Calvet no va voler avançar qui designarà la Generalitat per agafar el relleu d'Andreu com a president del Port.

 

De la mateixa manera, el conseller va afirmar que se sabria el seu substitut durant les pròximes setmanes i, un dels noms que sona amb més força és el de Joaquim Nin, que va ser secretari general de Presidència de la generalitat durant el govern de Carles Puigdemont. A més, dins la quiniela de nou president del Port, també hi ha els noms de Jordi Sendra i el de Jordi Jané.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris