Junts per Tarragona vol que la ciutat es converteixi en «Vila Florida»

El grup municipal portarà una moció al plenari del dia 30 de setembre perquè l'Ajuntament potenciï els espais verds | L'objectiu, aconseguir una vida més agradable per als ciutadans
Junts per Tarragona proposa que la ciutat incrementi els espais verds i es converteixi en «Vila Florida». | JxTGN

 

El grup municipal de Junts per Tarragona reclamarà al pròxim consell plenari que la ciutat es converteixi en «Vila Florida». Es tracta d'una distinció que atorga la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya. JxTGN portarà aquesta proposta en format de moció, amb un text que demanarà l'impuls de les zones verdes de la ciutat. «No es tracta només de generar espais amables, hi ha estudis que demostren que l'existència d'espais verds i entorns urbans agradables milloren la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes», diu la regidora Elvira Vidal. 

 

 

Junts per Tarragona vol que la ciutat entri al llistat de «Viles florides»

Una moció al pròxim plenari del 30 de setembre servirà perquè Junts per Tarragona reclami que la ciutat es converteixi en «Vila Florida». Poblacions com Altafulla, Reus o Torredembarra ja compten amb aquesta distinció, que va a càrrec de la Confederació d'Horticultura Ornamental. «L'Ajuntament ha d'assumir el compromís de vetllar per la imatge de la ciutat, potenciant les zones verdes, a través de la plantació d'elements florals a parcs i jardins i el seu correcte manteniment durant tot l'any», manifesta la regidora Elvira Vidal. 

 

El projecte promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través dels punts verds, zones enjardinades, mobiliari urbà i espais lúdics. Vidal considera que adherir-se a la xarxa de Viles Florides no només seria una manera de treballar per aconseguir un entorn i paisatge urbà més acollidors, sinó que «afegiria un nou atractiu turístic a la nostra ciutat, ja que Tarragona milloraria la seva imatge i oferiria una millor acollida als visitants i turistes».

 

També et pot interessar: