Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Karl Lagerfeld ja té col·lecció de maquillatge al Parc Central de Tarragona

Una edició limitada de productes de bellesa amb un enfocament innovador, intel·ligent i col·leccionable del reconegut dissenyador Karl Lagerfeld
Parc Central acollirà la presentació de la primera col·lecció de maquillatge de Karl Lagerfeld. | delCamp.cat

 

El centre comercial Parc Central i la cadena de cosmètica Douglas porten en exclusiva a Tarragona la primera col·lecció de maquillatge de l'influent dissenyador de moda i fotògraf alemany Karl Lagerfeld. El kàiser de la moda ha tornat a sorprendre, aquesta vegada al món de la cosmètica, ja 3que s'ha atrevit a llançar la seva pròpia línia de maquillatge, d'edició limitada, i que es comercialitzarà únicament, a la província de Tarragona, a la botiga Douglas de Parc Central.

 

Es tracta d'una edició limitada de productes de bellesa amb fórmules d'alta qualitat, un disseny inconfunsible, sofisticats i enlluernadors.  Una  col·lecció innovadora, intel·ligent i col·leccionable del reconegut dissenyador de moda.El centre comercial tarragoní acollirà avui divendres 20 de juliol, a les 18 hores, la presentació d'aquesta línia a la botiga Douglas, ubicada a la planta 0 -Plaça Central-. S'hi donarà a conèixer l'àmplia col·lecció d'aquests productes de bellesa sofisticats i moderns, amb l'estètica artística inconfusible pròpia de Karl Lagerfeld, que inclou pintallavis, brotxes de maquillatge, contorns d'ulls entre d'altres. A més, el públic assistent podrà provar-los, així com rebre consells i assessorament de bellesa per part dels professionals de la botiga Douglas de Parc Central. 

 

Miguel Ángel, gerent del centre comercial Parc Central afirma que «ens satisfà enormement que un cop més, les marques apostin per presentar i comercialitzar les seves innovacions al nostre Centre Comercial. Des de Parc Central treballem contínuament perquè els nostres visitants trobin novetats i productes exclusius afins als seus interessos». 

La col·lecció 

El dissenyador de moda s'ha aliat amb la firma australiana ModelCo. per presentar una col·lecció de maquillatge en edició col·leccionista que té a la model Stella Maxwell com a ambaixadora.  Es tracta d'una completíssima col·lecció amb més de 50 productes cosmètics en edició limitada per a cara, ulls i llavis, les innovadores fórmules dels quals realcen la bellesa natural amb un efecte il·luminat. I, com no podia ser d'una altra manera, la imatge del dissenyador - en forma del característic logo amb la seva silueta - és la protagonista del packaging dels productes, juntament amb altres representacions dels seus clàssics dissenys de la seva gata o la seva pròpia signatura.

 

Els productes, duradors i de qualitat prèmium, realcen la bellesa natural amb un efecte il·luminador. Les seves fórmules altament pigmentades reflecteixen la llum creant una lluentor sofisticada i un color enlluernador i espectacular. 

Parc Central 

Parc Central és un centre comercial d'àmbit supraregional, situat al centre de Tarragona des de 1997, amb 1.000 places d'aparcament i 120 operadors entre els quals es troben les principals marques de moda nacionals i internacionals, així com altres empreses de la restauració i l'entreteniment. 

 

Amb 7 milions de visites a l'any, Parc Central és el player referent del comerç, la moda i l'oci a les comarques de Tarragona, on els clients gaudeixen de l'oferta en moda més gran i amb marques exclusives de la província, i amb una memorable experiència de visita. 

  

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris