NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ARA MATEIX

❗ Tallada l'AP-7 en els dos sentits

MINUT A MINUT

🔴 Estudiants ocupen les vies del tren a Reus

Laura Roigé, escollida presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona per unanimitat

Serà el seu primer mandat complet després d’accedir al càrrec fa quasi un any i mig
Laura Roigé, escollida presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona per unanimitat | ACN

 

Laura Roigé continuarà al capdavant de la Cambra de Comerç de Tarragona després d’haver estat escollida per unanimitat pels membres del ple de l’entitat aquest dijous. Roigé va accedir al càrrec el desembre del 2017 després de la renúncia de l’anterior president, Andreu Suriol. Empresària vinculada al sector del transport i serveis a l’hostaleria, ha demanat millores en els polígons industrials i en les infraestructures de Tarragona. En la sessió constitutiva l’ha acompanyada la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Maria Àngels Chacón, que l’ha felicitada per ser l’única dona al capdavant d’una cambra de comerç a Catalunya.

 

Planteja l'aparcament gratuït els dissabtes a la tarda i lamenta l'abandonament dels polígons

Roigé ha apostat per la «continuïtat» de cara al proper mandat de fer i ha reivindicat més ajudes al comerç local, especialment per part de l’Ajuntament de la ciutat. «Apostem pels creuers i per la declaració de Tarragona com a zona turística», ha afegit la presidenta, qui també s’ha mostrat partidària que els comerços que ho vulguin puguin obrir portes els dies festius. Laura Roigé també ha plantejat la gratuïtat dels aparcaments els dissabtes a la tarda per atreure visitants al centre i ha lamentat que «l’abandonament» dels quatre polígons industrials de la ciutat perjudica la captació d’empreses. 

 

Ballesteros no li contesta les cartes ni el telèfon

A més, la presidenta ha explicat que s’ha reunit amb la majoria de formacions que es presenten a les eleccions municipals per traslladar-los les demandes dels empresaris. Els únics amb els quals no ho ha fet, segons ha detallat, han estat la CUP i l’actual alcalde i candidat del PSC, Josep Fèlix Ballesteros. «No en faig cas perquè tampoc no em contesta les cartes; el truco i no contesta. Cadascú és com és», ha ironitzat Roigé sobre Ballesteros. Amb tot, s’ha mostrat esperançada de poder reunir-se amb ell si és reelegit. 

 

El Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Tarragona, amb la presidenta, Laura Roigé | ACN

 

 

En la sessió constitutiva també hi ha estat present la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, que ha felicitat Roigé pel seu nomenament i l’ha elogiat pel fet de ser l’única dona presidenta d’una Cambra de Comerç a Catalunya. Davant dels empresaris tarragonins, la consellera ha defensat l’empresariat català i la legitimitat de les eleccions de Barcelona, en les quals s’ha imposat la candidatura impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana.

 

Laura Roigé és una empresària vinculada al sector del transport i serveis a l’hostaleria, amb una àmplia trajectòria dins el teixit associatiu i empresarial de les comarques de Tarragona. Forma part del Ple de la Cambra de Tarragona des de l’any 1995 i és membre del Comitè Executiu des de l’any 2006. Ha estat vicepresidenta de Cepta i vicepresidenta i membre del Comitè Executiu de Pimec. També ha fomentat l’emprenedoria de les dones i va fundar el 1995 l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona, ADEE.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris