NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

La polèmica pels llaços grocs arriba a la muralla de Tarragona

Ciutadans denuncia la presència de llaços grocs a la muralla, el PP reacciona anunciant que els retiren i les conselleries responsables en mans del PSC no diuen res
Llaços grocs a la muralla de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

La guerra dels símbols arriba a Tarragona i ho fa per la porta gran, concretament pel Portal del Roser, a la muralla de Tarragona. Si la setmana passada era l'estàtua de Companys a la Rambla qui es despertava pintada amb la bandera d'Espanya, aquesta setmana és la muralla, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco, qui serveix, als independentistes, per expressar-se. Les reaccions polítiques no s'han fet esperar.

 

«Embruten i ocupen una joia»

En primer lloc, la diputada de Ciutadans per Tarragona al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, hiperactiva als mitjans en els darrers dies, ha declarat el següent en una piulada que ha encès la polèmica a les xarxes socials: «Embruten i ocupen una joia arqueològica que rep centenars de milers de visitants mentre Torra amenaça amb perseguir a qui treu els llaços grocs. Increïble que el PSC i Sánchez no facin res».

 

 

L'equip de govern tarragoní respon

La resposta de l'equip de govern ha vingut per part de la consellera de Turisme, Inma Rodríguez (PP) qui, també en un escrit a les xarxes socials, ha explicat que «l'equip de govern treballa perquè aquests plàstics que embruten una de les joies de Tarragona siguin retirats de manera immediata». La regidora popular, en una declaració clarament tarragonina, ha expressat el desig que «tots els grups polítics del nostre Ajuntament, sigui quin sigui el color polític, siguin fervorosos entusiastes dels llaços grocs o no, condemnin aquesta acció».

 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, també a les xarxes, ha volgut dir-hi la seva però, tot i ser el darrer en reaccionar, sembla que no ha tingut temps de llegir el que ha publicat la consellera Inma Rodríguez. Viñuales ha recordat que Ballesteros va dir que «no perdré ni un minut en treure llaços grocs» i ha acusat al PP de «sacrificar-ho tot per continuar governant una miqueta».

 

El PSC no diu res

Les regidories competents per retirar els llaços, Patrimoni i Neteja, estan en mans del PSC i no han fet cap declaració al respecte.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris