NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

La plaça de la Font i la Imperial Tàrraco renovaran els llums de Nadal

L'any passat ja es va renovar la il·luminació a la Rambla Nova
Diversos llums de Nadal, situats al carrer de la Unió de Tarragona. | TarragonaDigital.com

 

La ciutat de Tarragona ja treballa amb la vista posada a les festes de Nadal. Certament, encara queden gairebé tres mesos per a aquestes festes, però des del consistori s'iniciaran, ja a principis del mes d'octubre, les feines d'instal·lació de l'enllumenat, que s'ha d'encendre el proper 30 de novembre. Per aquest motiu, el conseller d'Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona, el popular José Luis Martín, ha explicat que «enguany es renovarà la decoració i la il·luminació de la plaça de la Font i de la plaça de la Imperial Tàrraco, que lluiran molt bé amb els nous elements».

 

Nova decoració de Nadal a la plaça de la Font i a la de la Imperial Tàrraco de Tarragona

Martín ha recordat que «cada campanya de Nadal renovem una part de l’enllumenat», de manera que, després que al 2017 fos la Rambla Nova la que va estrenar la decoració, enguany és el torn per a aquestes emblemàtiques places. Així, a la plaça de la Font s'instal·laran dos arbres de Nadal en forma de con a banda i banda de les escales del Palau Municipal. A la plaça de la Imperial Tàrraco, seran tres els arbres d'aquesta mena que se situaran al perímetre circular de la plaça. Amb aquestes novetats, seran uns 800 els motius nadalencs que guarniran la ciutat de Tarragona les properes festes.

 

Després de l'estrena de la il·luminació de la Rambla Nova l'hivern passat, aquesta via serà la més decorada, amb 220 motius, als quals cal sumar l'arbre de Nadal de la Font del Centenari, que inclourà més de 20.000 llums LED. A la resta de la ciutat es mantenen els elements decoratius, que un any més també arriben als barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Llevant.

 

Un milió de llums LED per Nadal a Tarragona

En total, segons les dades que ha facilitat l'Ajuntament de Tarragona, a tota la ciutat s'encendran, el proper Nadal, fins a un milió de llums LED que serviran per decorar els carrers i places durant tot el mes de desembre —s'encendran, doncs, el proper divendres, 30 de novembre— i fins el dia 6 de gener de 2019, un diumenge que, l'any vinent, coincidirà amb la festivitat de Reis.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris