Dues manifestacions per reivindicar els drets laborals el primer de maig a Tarragona

Al matí, CCOO i UGT sortiran en manifestació des de la plaça Imperial Tarraco fins al Balcó del Mediterrani | A la tarda, els sindicats anticapitalistes com CGT es concentraran també a la plaça Imperial
Tarragona comptarà amb dues manifestacions aquest dimecres. | ACN

 

Tarragona comptarà amb dues manifestacions per reivindicar els drets laborals el pròxim dimecres, Dia del Treballador. Al matí, a les 12.00 hores, CCOO i UGT es manifestaran entre la plaça Imperial Tarraco i el Balcó del Mediterrani. «+Drets +Igualtat +Cohesió. Primer les persones» és el lema escollit pels sindicats majoritaris de cara a la jornada del primer de maig. Ja a la tarda, la CGT i altres sindicats anticapitalistes es concentraran a les 18.30 hores també a la plaça Imperial Tarraco. «Lluita social i sindical per acabar amb el capital» és la consigna d'aquesta segona marxa. 

 

 

CCOO i UGT es manifestaran al matí el dia 1 de maig a Tarragona

«La història ens recorda que les conquestes socials no han vingut mai soles, que només s'aconsegueixen amb la reivindicació i la unió dels treballadors i les treballadores, i que la lluita ha de ser permanent per defensar els drets assolits i per combatre les noves situacions de desigualtat i precarietat laboral». D'aquesta manera animen els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, a participar en les mobilitzacions programades per aquest dimecres, Dia del Treballador.

 

A Tarragona, totes dues agrupacions tornaran a compartir manifestació. Com ve sent habitual, CCOO i UGT es desmarcaran d'altres sindicats i es manifestaran durant el matí. La marxa començarà a les 12.00 hores a la plaça Imperial Tarraco i la previsió és arribar al Balcó del Mediterrani, on es realitzaran els diferents parlaments. Sota el lema «+Drets +Igualtat +Cohesió. Primer les persones», els sindicats majoritaris apel·len a la lluita treballadora i de classe perquè es posi solució a les pensions o la precarietat laboral en joves. 

 

La CGT i els anticapitalistes, a les 18.30 hores a la plaça Imperial Tarraco

La segona part de les mobilitzacions de Tarragona arribarà a la tarda, a les 18.30 hores, però al mateix lloc que al matí. La CGT i altres sindicats anticapitalistes es concentraran a la plaça Imperial Tarraco, des d'on també sortiran en manifestació. «Tenim clar que no volem el futur de precarietat que aquest sistema ens ha preparat, que ens volem fer respectar i revertir aquesta tendència a l'empitjorament de les nostres vides. Per això ens cal enfortir la nostra capacitat d'organització», subratllen des de la CGT. La manifestació de la tarda s'emmarcarà sota el lema «Lluita social i sindical per acabar amb el capital». 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!