NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🚶‍♂️ Comença la Marxa per la Llibertat des de Tarragona

ÚLTIMA HORA

En llibertat amb càrrecs els detinguts per aldarulls ahir a Tarragona

Matí de mobilitzacions a Tarragona en contra de la violència policial de l'1-O

Més d'un centenar de persones han participat en la marxa silenciosa, i els estudiants de la URV s'han sumat a les protestes
Marxa silenciosa a Tarragona | Isma Llanes

 

Tal com estava previst la ciutat de Tarragona ha sortit al carrer aquest dilluns per manifestar-se en contra de les càrregues policials de l'1-O i per recordar els fets ocorreguts l'any passat. Més d'un centenar de persones han participat en la marxa silenciosa que ha passat per davant de les comissaries de les diferents policies. Els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili (URV) també han dut a terme la seva mobilització en contra de l'1-O.

 

Mobilització a Tarragona per l’1-O

La marxa silenciosa ha començat davant de l'edifici judicial i ha seguit cap a la comissaria de la policia espanyola, la comandància de la Guàrdia Civil i l'oficina de denúncies dels Mossos d'Esquadra. La marxa s'ha fet en silenci i ha acabat just davant de l'Hospital Joan XXIII, on es troben els Mossos.

 

La marxa silenciosa a les portes del palau de la Justicia de Tarragona | Isma Llanes

 

Els manifestats s'han trobat amb una vintena d'agents de la Guàrdia Civil que es trobaven a les portes de les instal·lacions equipats amb escuts per protegir els edificis seu d'aquestes policies. S'espera que aquesta tarda participin encara més persones a la manifestació que s'iniciarà a les set a la plaça de la Font i que acabarà a la plaça de la Imperial Tàrraco.

 

La manifestació dels estudiants | Caralp Mariné

 

Manifestació dels estudiants de la URV

Els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili (URV) també s'han volgut sumar a aquestes mobilitzacions i protestes. Des de primera hora del matí han celebrat piquets informatius a les portes de les facultats per informar de la jornada de vaga. Segons representants del sindicat d'estudiants la vaga l'han seguit un 80% del total dels estudiants.

 

Manifestació dels estudiants al Campus Catalunya | Caralp Mariné

 

Al voltant de les 12 del migdia un grup d'estudiants i professors del Campus Sescelades s'han reunit per baixar en forma de marxa fins al Campus Catalunya, on un altre grup de manifestants els estava esperant. Abans de seguir la marxa cap a la Imperial Tàrraco han llegit un manifest a les portes del Campus, i han deixat clar que la lluita segueix. «Des de les aules no aflueixem. Guanyem República», es podia llegir en alguns cartells. Els estudiants han demanat als dirigents polítics catalans que compleixin amb el mandat que va sortir de les urnes el passat 1 d'octubre.

 

Mobilització a les portes de la URV | Caralp Mariné

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

Galeria de Fotos. Manifestació silenciosa per l'1-O a Tarragona

El col·lectiu estudiantil de Reus se suma a les mobilitzacions per l'1-O

Desenes d'estudiants es manifesten a Valls per «guanyar la República»

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris