'Maremar' de Dagoll Dagom arriba al Teatre Tarragona

L'espectacle tindrà lloc el dissabte 16 de febrer a les 21.00 hores
Actors de 'Maremar' de Dagoll Dagom | dagolldagom.com

 

 

Un espectacle de la mà de Dagoll Dagom arriba al Teatre Tarragona el pròxim dissabte 16 de febrer a les 21.00 hores. 'Maremar' és el nom de l'obra que narra la història de Pèricles a través de la metàfora de la seva vida. Una nena que troba sota la condició de refugiada serà el fil conductor d'aquesta història plena d'aventures, vivències i reflexions profundes sobre la vida. Aquesta nena, per tal de poder fer front a la seva situació, es troba amb un personatge fantàstic que l'ajudarà a superar-la gràcies a la història de Pèricles.

 

Una història en la qual el seu protagonista, Pèricles, ha de fugir del seu poble a causa de les ordres del seu governador, un home maligne. És llavors quan comença un sens fi d'aventures al llarg de la seva vida, entre les quals es troba la dona amb la qual es casarà i tindrà una filla, la Marina. Posteriorment deixarà a la Marina a Tarsus per tal de retrobar-se amb la seva dona, la qual ha estat llençada al mar. Amb el pas del temps, la vida reunirà a Pèricles amb la Marina, adonant-se així de què aquesta no està morta, tal com ell pensava.

 

Dagoll Dagom, una companyia de teatre amb un llarg recorregut

Dagoll Dagom és una companyia fundada el 1974, any en què van llençar la seva primera obra de teatre. Durant uns anys van dur a terme diverses representacions, però fou l'any 1978 quan es va produir el llançament definitiu, amb l'obra 'Antaviana'. A partir d'aquest moment, la companyia no ha deixat de fer teatre, oferint al seu públic obres com 'Aloma', 'La Sagrada Família', 'La família irreal', 'Mar i Cel', 'Scaramouche' i moltes més. 

 

Compra d'entrades

Les entrades per poder gaudir de l'espectacle tenen un preu de 27 euros i es poden comprar punxant en aquest enllaç.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!