Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els marxants del mercadet de Tarragona volen quedar-se a la rambla tot l'estiu

L'Ajuntament els ha notificat que el trasllat a Corsini es farà el dia 24 de juliol i ells reclamen esperar una mica més
Imatge del mercadet a la Rambla Nova de Tarragona | Caralp Mariné

 

Qüestió resolta. Els marxants del mercadet de Tarragona tornaran a la plaça de Corsini el 24 de juliol. Els responsables de les parades sabien que el trasllat seria aviat, però encara no els havien especificat la data. Aquesta setmana l'Ajuntament els ha notificat per carta la data i ells reclamen que es faci a finals d'estiu per aprofitar al màxim aquesta època de més afluència de gent al centre.  

 

El mercadet de Tarragona torna a Corsini

«Hagueren pogut esperar una mica més, almenys fins passat Sant Magí», comenta a TarragonaDigital.com Enric Daza, el president de l'Associació de Marxants del Mercadet de Tarragona. Assegura que han intentat posposar-ho perquè a meitats d'estiu és un mal moment, tenint en compte, a més, que el dia 24 i 26 seran dies «perduts».

 

«Entre que ens situem i la gent s'assabenta del canvi, perdrem dos dies», comenta. Dos dies que, pensa, seria millor afrontar passat l'estiu i les festes de Sant Magí. A més aprofitant les visites d'estiu els agradaria treure el màxim rendiment de la ubicació que ara tenen, a la rambla Nova de Tarragona. 

Polèmica pel trasllat de la rambla a Corsini

Daza reconeix que no s'esperava que es fes tan aviat el trasllat, perquè, diu, encara hi ha la caseta de l'electricitat a la plaça, que pot dificultar el muntatge del mercadet. Assegura que no sap com ho faran, donat que només els han entregat un plànol individual a cada marxant però no un on es vegi com quedarà el mercat. 

 

El trasllat del mercadet de la rambla a Corsini ha aixecat molta polseguera. Fa deu anys que els marxants es van desplaçar a la rambla, moment en el qual van començar les obres de remodelació del Mercat Central i de la zona de Corsini.

 

Deu anys després els marxants van posicionar-se a favor de quedar-se a la rambla, una decisió que l'Ajuntament va dir que no podia respectar, ja que el retorn a Corsini era el que s'havia pactat. Els marxants ho van acceptar, però demanen ara quedar-se, almenys, tot l'estiu a la rambla. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris