NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

La prova que Masterchef Celebrity va gravar a Tarragona s'emetrà diumenge

La 1 emetrà aquest diumenge, 7 d'octubre, a partir de les 22.05, les proves que es van gravar a l'Amfiteatre i a la platja de Tamarit
L'amfiteatre de Tarragona va ser una de les localitzacions on va gravar el conegut concurs culinari | ShineIberia

 

Antonia Dell'ate, Carmen Lomana, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Santiago Segura, Paz Vega, són noms prou coneguts que no necessiten presentació. El fet que no és tan habitual és que s'ajuntin tots en el mateix lloc i encara menys que aquest lloc sigui Tarragona. Aquest diumenge, 7 d'Octubre, els espectadors de televisió els podran veure tots plegats a Tarragona a partir de les 22.05, a La 1, en el concurs Masterchef Celebrity. 

 

S'emetran les proves d'exteriors que es van gravar, el passat 13 de juny, a la ciutat de Tarragona, a la platja de Tamarit i l'Amfiteatre, concretament.  La tinent d'alcalde de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez, ha afirmat que «d'aquesta manera pretenem mostrar els dos elements cabdals de la promoció turística de Tarragona: la riquesa cultural de l'única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya, amb l'Amfiteatre romà com a icona, i la nostra essència mediterrània, representada per una de les platges de la nostra costa que ha acollit altres destacats rodatges».

 

Un equip de 100 persones es van desplaçar a Tarragona per gravar durant quatre dies a la ciutat. Masterchef Celebrity s'emet els diumenges a la nit i lidera les audiències imposant-se sobre altres competidors. En l'edició del passat diumenge, 30 de Setembre, va fer un 19,5% de quota de pantalla, traduït en 2,7 milions d'espectadors.

 

Masterchef Celebrity va arribar a Tarragona en el marc de la cooperació entre RTVE i l'organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. La idea era «aprofitar l'esdeveniment esportiu per potenciar la imatge de Tarragona», tal com va explicar en el seu moment el comissionat dels Jocs, Javier Villamayor. Aquesta cooperació es va canalitzar a través de la Tarragona Film Office, l'organisme adscrit al patronat municipal de Turisme de Tarragona, liderat per la regidora Inma Rodríguez

 

El patronat municipal de Turisme, a través de la Film Office, va treballar conjuntament amb la productora per facilitar un rodatge que, tal com explica la consellera de Turisme, Inma Rodríguez «ha suposat un gran esforç i estem convençuts que el retorn i l’impacte promocional està garantit i potenciarà les accions que estem emprenent per donar a Tarragona la visibilitat i notorietat que mereix».

 

Tarragona Film Office

La Tarragona Film Office és l'eina necessària per apostar «pel turisme audiovisual», la nova línia de treball impulsada per Rodríguez, ja que «existeix una tendència en l'àmbit mundial que indica que un alt percentatge de visitants trien el seu destí a partir d'haver-lo vist a la televisió, en una sèrie o un programa».

 

La de Masterchef Celebrity no és l'única presència de Tarragona als grans mitjans de comunicació enguany. Aquest 2018, Tarragona ha sortit a la televisió de Malàisia; al canal France 5, en un programa amb 650.000 espectadors d’audiència; a un altre programa de destins turístics del canal Globosat Brasil i a Bèlgica, a la RTL, davant una audiència de 200.000 espectadors.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris