Mercadona obrirà una nova botiga a Sant Pere i Sant Pau seguint el nou model d'establiments

L'empresa emmarca la decisió dins el procés de renovació de botigues que està duent a terme arreu de l'Estat | L'actual establiment abaixarà la persiana i la plantilla passarà al nou emplaçament
L'empresa vol tenir tancat el seu pla de renovació de botigues l'any 2023. | Mercadona

 

Molt bones notícies per als clients del tradicional Mercadona del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. L'empresa té previst tancar el local, tot i que no en sap encara la data exacta i asseguren que no serà «ni enguany ni l'any vinent». Així doncs, i tot i que encara no hi ha data, sí que està clar que abans de l'any 2023 la botiga de SPiSP abaixarà la persiana perquè entra en el pla de renovació d'establiments de la companyia per impulsar «el nou model de botiga eficient».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'emplaçament de Sant Pere i Sant Pau haurà de tancar perquè, segons fonts de la companyia, «hi ha botigues antigues on no podrem aprofitar l'espai». Tanmateix, tot i la confirmació oficial del tancament, Mercadona «n'obrirà una de nova a SPiSP, buscarà un nou emplaçament». Pel que fa a la plantilla que actualment treballa a la botiga de Sant Pere i Sant Pau, en tractar-se d'un «tancament per obertura» passaran «d'una botiga a l'altra». 

 

El «nou model de botiga eficient» és probable que també posi punt final a altres locals de tota la vida de l'empresa a la ciutat, com ara l'establiment del barri de Torreforta, perquè són punts que no disposen de prou espai per implementar «les novetats» que està impulsant l'empresa.

 

«Botiga més còmoda i que incorpori noves seccions»

El «nou model de botiga eficient», tal com han explicat a TarragonaDigital fonts de la companyia, «cerca una botiga més còmoda i que incorpori noves seccions així com un seguit de mesures d'estalvi en el consum energètic que ens permeti reduir aquesta despesa fins a un 40%».

 

«Volem disposar de passadissos on pugui haver-hi un carro d'anada i un de tornada. També ampliem la secció de forn i obrim nous serveis, com el del pernil al tall» han apuntat des de Mercadona Catalunya.