Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Mercat Medieval de Tarragona arriba a la Part Alta l'11 d'octubre

El Mercat Medieval s'allargarà entre els dies 11 i 14 d'octubre als voltants de la Catedral
La darrera edició del Mercat Medieval va omplir el Pla de la Seu. | TarragonaDigital

 

El vint-i-quatrè Mercat Medieval de Tarragona arribarà a la Part Alta de la ciutat el proper 11 d'octubre. Els voltants de la Catedral s'ompliran d'artesania, màgia, música i esoretisme durant quatre dies on els ciutadans podran gaudir de tot un seguit d'activitats per a tots els públics entre les 10.00 i les 22.00 hores

 

El dijous dia 11, a partir de les 19.30 hores, l'Arpa Medieval de Sergius obrirà la tanda d'activitats. L'endemà, a partir de les 12 del migdia, la Cercavila encapçalada per la Kobla del Taulell i la Bola Màgica recorrerà els carrers del Mercat. Ja a la tarda, una altra edició de la Cercavila servirà de preàmbul pel concert de música folk a càrrec de Lugh. 

 

Dissabte dia 13 els tarragonins podran gaudir d'una demostració d'oficis antics. Durant tota la jornada, l'art de picar la pedra i de forjar el ferro tornaran al Pla de la Seu tal com es feia en l'antiguitat. D'altra banda, a les 12 del migdia i a dos quarts de vuit del vespre, el grup Octava Milla es lluirà amb un espectacle de danses medievals. A més, la Cercavila recorrerà els carrers del Mercat a partir de les set.

 

Una Trobada Gegantera Medieval, diumenge a les onze del matí, servirà per tancar quatre dies de viatge al passat i record de tradicions i músiques que encara romanen en l'actualitat. A banda dels actes programats, el Mercat Medieval també comptarà amb desenes de parades d'artesania, un espai d'esoterisme al carrer de les Escrivanies Velles i una taverna on es degustaran carns a la brasa.

 

A més, entre les onze del matí i les dues del migdia i les cinc de la tarda i les nou del vespre, els més petits de la casa podran divertir-se amb jocs tradicionals i fer-se una foto amb un fons medieval al 'photocall'. A punt de complir el quart de segle, el Mercat Medieval de Tarragona arriba al nucli antic de la ciutat per retornar els ciutadans al passat. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris