Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 800 alumnes de Tarragona participaran en els tallers 'Aprendrenergia' de Repsol

Escolars de 6è de primària a 3r d'ESO formaran part d'un joc de rol i debats orientat a l'energia i la sostenibilitat
Més de 800 alumnes de Tarragona participaran en els tallers 'Aprendrenergia' | Repsol

 

Del 5 al 16 de novembre, la Fundació Repsol desenvolupa els tallers 'Aprendrenergia' als centres escolars de Tarragona; un conjunt d'activitats divulgatives per fomentar l'aprenentatge de la gestió energètica i els reptes de futur per aconseguir un món més sostenible.

 

D'aquesta manera, més de 800 alumnes de la ciutat de 6è de primària a 3r d'ESO participaran d'aquesta iniciativa, que a través d'un joc de rol i d'una gimcana, passaran una bona estona en un aprenentatge lúdic que comptarà amb el guiatge i suport d'educadors especialitzats de la Fundació Repsol.

 

Un aprenentatge lúdic

En 'El gran repte del mix energètic', els alumnes es converteixen en gestors energètics per aconseguir una ciutat més sostenible. Per aconseguir-ho, els participants hauran d'utilitzar diferents fonts d'energia primària, però hauran de tenir en compte la disponibilitat de recursos, les emissions de CO2 i el cost econòmic. Tot plegat amb la voluntat que els xiquets coneguin les diferents fonts d'energia, els processos de transformació i el valor i la importància de les diferents energies.

 

Amb la 'Gimcana de l'energia', nenes i nens treballaran en equip per superar proves divertides i adaptades a cada curs, en les que hauran de demostrar les seves habilitats i coneixements sobre energia i sostenibilitat. La gimcana té l'objectiu de consolidar conceptes i ajudar als alumnes a entendre la importància de fer un ús responsable dels recursos energètics per a poder construir un futur més sostenible.

 

Tot plegat una bona oportunitat perquè els alumnes tarragonins dels 11 als 15 anys puguin gaudir d'una experiència educativa diferent, en què el joc serà el centre de l'aprenentatge i on aprendran conceptes rellevants en una societat on la consciència per a l'ús d'energies sostenibles és crucial per al futur ambiental del planeta.

 

Més de 800 alumnes de Tarragona participaran en els tallers 'Aprendrenergia' | Repsol

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris