ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Unes 9.000 persones es manifesten a Tarragona

La manifestació anirà des de la plaça de la Font fins a la Subdelegació del Govern espanyol
Milers de persones es manifesten a la plaça de la Font de Tarragona | Àngel Ullate

 

Segueixen les mobilitzacions amb motiu de la vaga general del 21-F a les comarques de Tarragona. A primera hora del matí s'ha tallat l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant o l'N-340 a l'altura de Camarles, mentre que s'ha fet una manifestació a Tarragona, la qual ha sortit des de la plaça Imperial Tarraco, o a Reus des de la plaça Llibertat, a les set del matí. Tanmateix, a la tarda s'ha tallat l'AP-7 a l'Ampolla, durant una hora.

 

 

A la ciutat de Tarragona, la jornada de vaga general convocada per la Intersindical-CSC amb el suport de la USTEC, el SEPC, les ADIC o les Universitats per la República, entre altres, finalitzarà amb una manifestació des de la plaça de la Font fins a la Subdelegació del Govern espanyol.

 

Els manifestants han portat pancartes reclamant la llibertat dels presos polítics | Àngel Ullate

 

Milers de persones es concentren a Tarragona

La plaça de la Font de Tarragona s'ha omplert de gom a gom per manifestar-se aquest 21-F. Els presents, amb cartells i pancartes reivindicatives, han sortit des d'aquest punt de la ciutat per dirigir-se fins a la Subdelegació del Govern espanyol. 

 

Al capdavant s'han situat els organitzadors de la vaga general d'aquest 21 de febrer, la Intersindical-CSC amb una pancarta exhibint el missatge «Sense drets no hi ha llibertat». Seguidament, un altre gran cartell amb l'escrit «L'autodeterminació no és un delicte». Durant la manifestació s'han llençat consignes com «llibertat presos polítics» o «No és un judici, és una farsa».

 

En total, els primers càlculs de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha xifrat l'assistència a la manifestació de Tarragona en unes 9.000 persones, les quals s'han desplaçat fins a la Imperial Tarraco, on ha finalitzat la concentració amb diversos parlaments. En aquest sentit, s'ha fet referència a les dues detencions que hi ha hagut a la regió de Tarragona, un dels quals, ja està en llibertat amb càrrecs, mentre que l'altre està a disposició policial.

 

Posteriorment, desenes de manifestants s’han desplaçat fins al davant dels jutjats per exigir l’alliberament d’un dels dos detinguts en els talls viaris del matí. Està previst que el jove passi divendres a disposició judicial.

 

La concentració anirà des de la plaça de la Font a la Subdelegació del Govern espanyol | Àngel Ullate

 

Els manifestants porten cartells amb diversos missatges polítics | Àngel Ullate

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!