Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Realitzen millores als centres cívics de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau

El cost total de les millores dels dos centres és de 48.107,12 euros
S'han realitzat millores en el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i el de Sant Salvador | Ajuntament de Tarragona

 

Des de l'Ajuntament de Tarragona s'han realitzat millores a la xarxa de centres cívics de la ciutat. En aquest sentit, dues instal·lacions s'han millorat: les de Sant Salvador i les de Sant Pere i Sant Pau. En total, s'ha realitzat una inversió de gairebé 50.000 euros per millorar els centres cívics tarragonins. 

 

Milloren dos centres cívics tarragonins

La consellera de Centres Cívics, Ivana Martínez, ha explicat que «la prioritat per l'inici de l'any 2019 és disposar d'un pla de millora a 4 anys que permeti que tots els equipaments de proximitat siguin accessibles», perquè els veïns i veïnes dels barris tarragonins puguin gaudir de millores en les seves instal·lacions per poder seguir fent activitats. A més, la consellera ha remarcat que «els centres cívics, com a equipaments de proximitat que són, esdevenen un punt de trobada i de cohesió social i territorial de la ciutat i, per això, no deixem d'invertir per millorar aquests equipaments».

 

En el cas del centre cívic de Sant Salvador, es van realitzar millores en una primera fase de remodelació i, en quedar enllestida, durant el mes de novembre s'adjudicaran les tasques per l'arranjament dels vidres de l'equipament. Així doncs, la millora del centre va començar fa uns mesos, quan es van instal·lar elements protectors dels vidres de la façana i també es va arranjar la sortida d'emergència de la ludoteca.

 

El terra del Teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau ha estat una de les millores | Cedida

 

D'altra banda, en un dels centres amb més concurrència d'activitat i ciutadania, el centre cívic de Sant Pere i Sant Pau, va renovar fa unes setmanes el terra de l'escenari del Teatre. Aquesta remodelació ajudarà que es millorin les representacions, els assajos i les activitats que s'hi puguin realitzar. A més, ben aviat s'iniciaran els tràmits per l'adjudicació del terra del gimnàs del mateix equipament. Aquesta millora serà la definitiva a les dues sales amb més metres quadrats de l'equipament ubicat al barri de Sant Pere i Sant Pau.

 

El cost total d'aquestes millores en els centres cívics de Tarragona han tingut un cost total de 48.107,12 euros.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris