La Catedral de Tarragona acollirà una missa en record dels difunts per la COVID-19

La mesura l'ha anunciat el portaveu de l'Arquebisbat de Tarragona

A mesura que la pandèmia perd intensitat a l'Estat, es multipliquen els actes de record per les nombroses víctimes que la COVID-19  ha deixat arreu del territori. Aquest divendres, 29 de maig, en una entrevista a la ràdio pública TarragonaRàdio, Simó Gras, portaveu de l'Arquebisbat de Tarragona, ha anunciat que la  Catedral de Tarragona acollirà una missa en record dels difunts  per la COVID-19. 

Així mateix, Gras, qui també ocupa el càrrec de canceller i moderador de cúria, ha avançat que aquest dilluns, 1 de juny, l'Arquebisbat de Tarragona, i algunes de les seves dependències més conegudes, com ara el Seminari tarraconense, obriran les seves  portes. Això sí, ho faran complint les mesures de seguretat sanitàries estipulades pel procés de desconfinament. 

S'han recuperat les misses

Des de fa cosa d'una setmana, quan la regió sanitària va entrar en la fase 2 del desconfinament, les esglésies d'arreu de les comarques tarragonines van tornar a obrir les seves portes per celebrar missa. Una iniciativa que va ser molt ben rebuda pels creients i els rectors de les diferents parròquies.