Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mor la presidenta del Club Maginet de Tarragona, Anna Mula

Activista cultural, reconeguda i apreciada a la ciutat, va morir divendres a causa d'una aturada cardiorespiratòria
Mula, a l'esquerra, era molt activa dins de la vida cultural de Tarragona | Facebook / Colla Gegantera del Passeig Torroja

 

Anna Mula Vicient, presidenta del Club Maginet de Tarragona, va morir de forma sobtada durant la nit de divendres, 2 de novembre, a causa d’una parada cardiorespiratòria. Mula, de 55 anys i molt vinculada a la vida cultural tarragonina, va ser la creadora de la Rueta Infantil de Carnaval i, durant molts anys, va posar veu a la Disfressa d’Or tarragonina.

 

Educadora i activista cultural, Mula era molt apreciada a Tarragona

Coneguda i apreciada a la ciutat de Tarragona, Anna Mula va treballar a la llar d’infants el Ninot, un equipament municipal situat al barri de Campclar i, darrerament, formava part de l’equip d’educadors de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET).

 

Molt implicada amb l’Associació de Veïns de la Verge del Carme, al centre de Tarragona, i amb el Club d’Handbol de Sant Salvador, Mula col·laborava assíduament amb d'altres entitats i iniciatives culturals de la ciutat.

 

Mostres de condol des de l'Ajuntament i d'altres entitats tarragonines

Des de l’Ajuntament de Tarragona ja han expressat el seu condol per la mort d'Anna Mula, a qui han definit com una persona «activa i vital a qui la ciutat deu molt del seu patrimoni cultural».

 

 

Altres entitats, institucions populars i culturals, i representants polítics de la ciutat, com l’alcalde Ballesteros, el líder d'ERC Pau Ricomà o la consellera de Cultura Begoña Floria, també s’han sumat al record i al sentiment de condolença davant d’aquesta malaurada pèrdua.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris