PORTADES

📰 Les portades d'avui, 20 de gener

Mor la mare de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

El batlle de Tarragona s'ha acomiadat de la seva mare, Assumpció Vallhonrat, amb un sentit missatge a les xarxes socials
Assumpció Vallhonrat, saludant al seu fill després d'una conferència de l'alcalde de Tarragona. | Facebook/Pau Ricomà

 

L'alcalde de Tarragona, el republicà Pau Ricomà, ha fet públic aquest dimarts, 10 de setembre, en un missatge a les xarxes socials, el traspàs de la seva mare, Assumpció Vallhonrat. En un sentit missatge a la seva pàgina de Facebook, Ricomà s'ha acomiadat de la seva mare assegurant que «mama, te n'has anat com sempre hem viscut: tots fent pinya al teu costat».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La publicació s'ha omplert ràpidament de comentaris de tarragonins i tarragonines que traslladaven els seus condols al batlle de la ciutat. L'equip de TarragonaDigital se suma a aquestes mostres de suport i acompanya en el sentiment al mateix alcalde, Pau Ricomà, i a tota la seva família. 

 

 

Funeral dijous 12 a l'església de Sant Fructuós

Maria Assumpció Vallhonrat Llurba ha mort a l'edat de 86 anys després d'una llarga malaltia. El funeral serà aquest dijous, 12 de setembre, a les quatre de la tarda a l'església de la parróquia de Sant Fructuós.

 

Així mateix, el seu antecessor a l'alcaldia tarragonina, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, ha sigut dels primers en solidaritzar-se amb Ricomà traslladant-li «el més senti condol a l'alcalde pel traspàs de la seva mare. Tot el meu suport a la família en aquests moments difícils».