Mor la mare de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

El batlle de Tarragona s'ha acomiadat de la seva mare, Assumpció Vallhonrat, amb un sentit missatge a les xarxes socials
Assumpció Vallhonrat, saludant al seu fill després d'una conferència de l'alcalde de Tarragona. | Facebook/Pau Ricomà

 

L'alcalde de Tarragona, el republicà Pau Ricomà, ha fet públic aquest dimarts, 10 de setembre, en un missatge a les xarxes socials, el traspàs de la seva mare, Assumpció Vallhonrat. En un sentit missatge a la seva pàgina de Facebook, Ricomà s'ha acomiadat de la seva mare assegurant que «mama, te n'has anat com sempre hem viscut: tots fent pinya al teu costat».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La publicació s'ha omplert ràpidament de comentaris de tarragonins i tarragonines que traslladaven els seus condols al batlle de la ciutat. L'equip de TarragonaDigital se suma a aquestes mostres de suport i acompanya en el sentiment al mateix alcalde, Pau Ricomà, i a tota la seva família. 

Funeral dijous 12 a l'església de Sant Fructuós

Maria Assumpció Vallhonrat Llurba ha mort a l'edat de 86 anys després d'una llarga malaltia. El funeral serà aquest dijous, 12 de setembre, a les quatre de la tarda a l'església de la parróquia de Sant Fructuós.

Així mateix, el seu antecessor a l'alcaldia tarragonina, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, ha sigut dels primers en solidaritzar-se amb Ricomà traslladant-li «el més senti condol a l'alcalde pel traspàs de la seva mare. Tot el meu suport a la família en aquests moments difícils».

"💉QUAN I ON: Participeu a la Marató de Sang de TGN!" "⛱ Un flamenc sorprèn els passejants de la platja del Miracle de Tarragona"