Un motorista, ferit després de topar amb un cotxe a Tarragona

El vehicle de dues rodes circulava pel carrer Pere Martell quan un turisme s'ha saltat un senyal d'Stop i ha xocat contra ell
Un motorista ha resultat ferit a la cantonada entre els carrers Smith i Pere Martell de Tarragona. | Google Maps

 

Un motorista ha resultat ferit lleu aquest matí a Tarragona després de patir un accident al carrer Pere Martell. El vehicle de dues rodes circulava per aquesta via quan un turisme s'ha saltat el senyal d'Stop del carrer Smith. En comptes de girar a la dreta, moviment obligatori, el cotxe ha decidit continuar recte, moment en què ha impactat contra el vehicle de dues rodes. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques ha traslladat el conductor de la motocicleta a l'Hospital Joan XXIII. La Guàrdia Urbana de la ciutat ha rebut l'avís a les 11.06 hores.

 

 

Un cotxe impacta contra un motorista a Tarragona

Un vehicle que circulava pel carrer Smith de Tarragona ha impactat contra un motorista a la cantonada amb el carrer Pere Martell. Ho ha fet després de saltar-se un senyal d'Stop i, tot seguit, seguir la marxa per la mateixa via en comptes de girar a la dreta, tal com indica un altre senyal d'obligatorietat. El resultat ha estat la topada contra la motocicleta, que circulava pel carrer Pere Martell. 

 

A causa de l'impacte, el conductor de la motocicleta ha acabat a terra. Això li ha provocat ferides lleus. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha arribat fins al lloc, ha atès el ferit i l'ha traslladat «per precaució i protocol» a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, segons ha informat a aquest digital la Guàrdia Urbana de la ciutat. 

 

Els Bombers també s'han desplaçat fins aquest punt, tot i que la seva actuació s'ha limitat a netejar la calçada instants després de l'accident. El succés ha aixecat expectació a la zona i diversos vianants s'han aturat per comprovar què havia passat. 

 

També et pot interessar: