La Muntanyeta, investigada per «una campanya de recollida de taps»

La Guàrdia Civil ha requerit informació | La denunciant del cas havia sigut denunciada prèviament per «injúries» per La Muntanyeta
Imatge d'arxiu de l'interior de l'immoble de La Muntanyeta, a Sant Pere i Sant Pau. | Cedida

 

El centre La Muntanyeta que és seu de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, la tradicional institució solidària tarragonina ubicada al barri de Sant Pere i Sant Pauestà sent investigat per una campanya solidària de recollida de taps que va iniciar l'any 2012 i es va acabar cinc anys després, 2017. La Guàrdia Civil ha fet un requeriment d'informació al centre i aquest, segons fonts consultades, ha aportat «la informació que ens demanaven».

 

 

Tot apunta que la denunciant podria tenir vincles familiars amb algun dels actuals prop d'un centenar residents amb els quals compta el centre. Així mateix, semblaria que La Muntanyeta hauria interposat una denúncia «per injúries», arran d'una situació prèvia a l'actual investigació sobre la campanya solidària de recollida de taps. La versió de la denunciant és que La Muntanyeta no hauria destinat la quantitat recaptada per la campanya a les finalitats que havia anunciat prèviament.

 

 

«75.000 quilos de taps»

Des de La Muntanyeta han traslladat «tranquil·litat davant aquesta investigació, perquè estem convençuts que hem fet les coses ben fetes». La campanya dels taps anava destinada a poder adquirir una nova grua i remodelar un bany del centre. La Muntanyeta va fer públic, en finalitzar aquesta, que havien recollit «75.000 quilos».

 

Així mateix, en el moment de finalitzar la campanya, i en una informació que es pot consultar a la pàgina web de l'associació provincial de paràlisi cerebral, La Muntanyeta assegurava que havien assolit «els objectius»; és a dir, s'havia pogut comprar la grua i remodelar el bany.  Des del centre han manifestat que «nosaltres comptem amb totes les factures de les accions que vam fer amb la quantitat recaptada pels taps recollits». 

 

També et pot interessar: